2017.03.09. 17:00:00 10412 215

Márciusi filmajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Remélem, nőnapra mindenki kapott egy kis kedvességet párjától, egy szál virágot, egy köszöntést, esetleg egy “ma én mosogatok helyetted” meglepetéskártyát. Márciusi moziajánlónkban 3 akciófilmet mutatunk be, amelyekkel megköszönheted a nőnapi gesztust.

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

Logan - Farkas

Hugh Jackman nagyjából az összes X-men (mutáns szuperhősök) filmben megjelenik. Tizenhét év, összesen 9 film. Kevés ilyen van a filmtörténelemben. A film jó, imádják a kritikusok és a nézők egyaránt. A főhős már megtört, meggyötört, kissé alkoholista, nehéz újra játszmába kerülnie. Persze ettől még egy szuperhősös akciófilm, főleg pasiknak, nagyon sok verekedős jelenettel. Viszont a sorozat legjobb része, sokkal több, mint amit egy hasonló filmtől elvárhatsz.

Már a mozikban, március 2.-tól

Páncélba zárt szellem

Scarlett Johansson játsza az egyik leghíresebb anime filmváltozatának főszereplőjét, a kiborg bérgyilkosnőt. Végre újra valami eredeti, még ha nem is túl friss, hiszen a film alapjául szolgáló rajzfilm közel negyed évszázada, az eredeti manga pedig közel 30 éve készült. Viszont nagyon megéri megnézni a moziban, a sztori jó, a kivitelezés pedig egyenesen parádés. Valódi cyber-punk látványvilág, rengeteg akcióval.

Bemutató: március 30.

Kong: Koponya-sziget

A legújabb King Kong sztorit feldolgozó film kicsit kilóg a fentiek közül, hiszen ezt kevésbé kedvelik a kritikusok. A vélemények szerint a szereplők játéka, de még inkább a rendezés csapnivaló, sőt, felejthető. Miért került mégis az ajánlóba? Nagyon egyszerű: a sztori 1971-ben játszódik, remek zenékkel, és amiben mindenki egyetért: elképesztően szép képi világgal. Nézd úgy, mint egy útifilmet, amiben csak kiegészítő az óriás majom, és nem fogsz csalódni benne!

Bemutató: március 9.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezek a feng-shui praktikák neked is jól jöhetnek

Mindannyian örömünket leljük egy jó energiákkal teli légkörben. Az ilyen helyekre belépve kellemesen érezzük magunkat. Van néhány – az ősi kínai hagyományokból – ránk maradt feng-shui eljárás, amelyekkel nagyobb eséllyel tudunk pozitív környezetet kialakítani magunk körül. A szakemberek szerint ezekkel a praktikákkal kiküszöbölhetővé válhat a kimerültségérzés, jó irányba terelhető a gondolkodás- és viselkedésmód. A feng-shui egy eszköz, amellyel harmonikusabbá tehetjük az életterünket.

A pillanat megörökítésének művészete - A fotózás élménye

A többszörösen is díjnyertes, nemzetközileg nagy szakmai elismertségre szert tett, fekete-fehér stílusáról híres fotóművész és építész, Julia Anna Gospodarou szerint több tényező is szükséges ahhoz, hogy a fotózást művészetként értékeljük. Ezek között szerepel példaként az eredetiség is. A fényképezés mint művészet révén más szemszögből szemlélhetjük a körülöttünk lévő világot. A művészetre pedig hajlamosak lehetünk úgy tekinteni, akárcsak egy olyan különleges eszközre, amely segít megérezni a belső egyensúlyt. Nem csoda, hogy egyre többen választják a fotózást hobbi tevékenységként.

Elfoglalt anyukaként is lehetsz fitt

Anyaként a gyermekek és a róluk való gondoskodás mindennél és mindenkinél fontosabbá válik. Ez egyfajta anyai küldetésként is számon tartható. Azonban annak érdekében, hogy a gyermekekkel töltött idő még felemelőbb és örömtelibb lehessen, nem szabad figyelmen kívül hagyni az öngondoskodást sem. Ezek olyan aprónak tetsző, mégis meghatározó, egyénenként és igényenként eltérő mozzanatokat foglalhatnak magukba, mint a meditáció, a könyvolvasás vagy éppen egy sétával egybekötött baráti beszélgetés.