2023.09.19. 11:15:00 5146 201

Latte a csészében, latte a falakon és már a körmeinken is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A latte név az olasz "caffè latte" kifejezésből rövidült, jelentése tejeskávé. Habár a latte alapvetően egy kávéital, - amelynek fő összetevője az eszpresszó, a másik pedig egyértelműen a tej - nem csupán az egyik legnépszerűbb kávéfajta, de a latte elnevezésű világos barnás / bézses árnyalatú, meleg szín ugyancsak roppant közkedvelt.

Latte színű sminkpaletta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Latte színű sminkpaletta

A latte színű falfesték nagyon kellemes hangulatot áraszt a helyiségekben, és úgy ad színt a falaknak, hogy közben nem teszik sötétté azokat. Így nem csoda, hogy régóta kedvelt színe a lakberendezési trendeknek. A latte szín a sminket terén ugyancsak egyre divatosabbá vált az elmúlt szezonokban, mivel felfedezték, hogy egy rendkívül sokoldalúan hordható árnyalat az arcunkon is.

Amiért nekünk is érdemes kipróbálnunk a latte színű sminket és körömlakkot

A latte szín egy meleg, semleges árnyalat, ami másokkal jól kombinálva a legtöbb bőrtónusú arcon jól mutat. Ezért ideális választás lehet a minimál, a nude vagy a no-makeup stílusú sminkekhez, emellett a legfeltűnőbb színekkel egyaránt párosítható. Az előzőek tükrében kijelenthető, hogy az év mindegyik időszakában, és szinte bármilyen alkalomból viselhetjük a latte-paletta elemeit. A latte ajakrúzs divatos a hangsúlyos, füstös szemekkel, de egy pasztell szemhéjfestés ugyancsak elképzelhető vele a világ legvörösebb rúzsának használata mellett.
A latte szín egyrészt üde megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek, másrészt a kicsit sötétebb árnyalataival úgy kontúrozhatjuk az arcunkat, hogy miközben nem tűnnek természetellenesnek a vonásaink.

A latte színű körömlakkok ismét reneszánszukat élik, mivel meleg, semleges árnyalatuk révén sokféle stílushoz és alkalomhoz illenek:
Az ilyen színű körmök kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőiknek, így a színpaletta elemei ideális választások lehetnek bármelyik munkahelyi vagy formális eseményre, ráadásul a latte színhez passzolnak a melegszínű apró csillámok és a strasszkövek is.
Az egyszerű, természetes megjelenés önmagában pedig a hétköznapi viseletet teszik nagyon népszerűvé.

A latte színt tehát nem csak az teszi ennyire időtállóvá, hogy könnyen kombinálható más színekkel, mint például fehérrel, feketével, és ezekkel teljesen ellentétes, élénkebb színekkel is, de a trend különböző és kapcsolódó árnyalatai közül mindenki megtalálhatja a bőrtónusához leginkább illőt.
Azonban az általános smink- és szépségápolási trendek mellett a divatipar ugyancsak újra és újra felfedezi magának azokat az árnyalatokat, amelyek kapcsolódhatnak a latte színhez, ezért a harmonikus megjelenés érdekében nem csupán a sminkünket és a manikűrünket hangolhatjuk össze, de az outfitünk további részeit is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...