2023.11.14. 15:27:42 6386 229

Különleges programokkal várják az érdeklődőket az Egy Csepp Világnapon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ingyenes szűrővizsgálatok és tanácsadás mellett számos különleges programmal várják az érdeklődőket az Egy Csepp Világnapon november 19-én a budapesti MOM Sportban.

Cukorbetegség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukorbetegség

A nemzetközi diabétesz világnaphoz kapcsolódó egész napos ingyenes családi programon a gyerekeket bátorságpróbával és "állati jó" játékokkal várja a Fővárosi Állat- és Növénykert standja. Idén is megnyílik a Teddy Maci Kórház, ahol a kicsik plüssmackókat gyógyíthatnak orvostanhallgatókkal együtt. A KiDS és TEENS Birodalomban a kisiskolásokat teszik próbára okoseszközök és hagyományos játékok segítségével, míg a legkisebbeknek a Mesekert-interaktív játszóház és az ingyenes ugrálóvár nyújt önfeledt perceket.

Az Egy Csepp Világnap színpadán népszerű műsorvezetők - Barabás Éva, Erős Antónia, Rábai Balázs - interaktív talkshowkban szakorvosokkal beszélgetnek az egészségmegőrzésről.

A zenei programról a kicsiknek az Alma Zenekar és a Kolompos Együttes, a felnőtteknek a The Voice Magyarország tehetségkutató műsor döntősei és a Varga Feri-Balássy Betty páros gondoskodik.

Az ingyenes szűrővizsgálatokon és tanácsadásokon bárki megméretheti egyebek mellett a vércukorszintjét, a vérnyomását, ellenőriztetheti látását, a férfiak a prosztatájuk egészségéről is képet kaphatnak egy csepp vér alapján, valamint szakembertől bőrgyógyászati, diabetológiai, táplálkozási, vese és fogászati tanácsokat kérhetnek a látogatók.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója, Erős Antónia vezetésével 15 órakor indul a hagyományos diabétesz séta, amellyel arra hívják fel a figyelmet, hogy napi harminc perc mozgással már sokat lehet tenni a kettes típusú diabétesz megelőzéséért, továbbá hangsúlyozzák, hogy a sport a cukorbetegek számára az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...