2023.06.13. 17:20:00 7173 275

Különleges hajápolók egyedi igényeink szerint
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahány ember, annyiféle hajszerkezet: gyorsan növő, vékony szálú, göndör, vörös… a sort még nagyon sokáig folytathatnánk, míg a végére érnénk. A különböző jellemzőjű hajkoronák tudvalevő más és más kezelési módszert igényelnek. Az élet fricskája pedig az, hogy mire kitapasztaljuk, mi a legjobb a hajunknak, addigra környezeti, hormonális vagy életmódbeli változások hatására megváltozik.

Hajápolószerek az egészséges hajért - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajápolószerek az egészséges hajért

Hullik, törik, zsírosodik? Ezek a problémák sajnos tovább árnyalják az amúgy is kusza képet. Hogy te is megtalálhasd a leginkább hozzád passzoló hajápolási készítményt, megpróbálom bemutatni, hogy a legfőbb hatóanyagnak számító összetevők milyen hajtípus kezelésére lehetnek a leghatásosabbak.

Argánolaj – haj táplálására, a fényes és puha hajért

Búzacsíra kivonat – haj szerkezetének helyreállítására, védelem a környezeti ártalmak ellen

Csalán – volumen és hajsűrűség növelésére

Fűrészpálma kivonat – Hajhullás és átmeneti hajritkulás ellen

Hialuronsav – hidratálás, hajszálak feltöltése

Kreatin – hajegyenesítésre, károsodások elleni védelemre

Koriander – fejbőr tisztítására

Kókuszolaj – száraz haj hidratálásához

Makadámia olaj – kondicionálásra, napsütés és vegyi anyagok okozta hajkárosodás helyreállítására

Méhpempő – sérült, fénytelen haj helyreállítására

Shea vaj – göndör és száraz haj puhítására, valamint táplálására

Verbéna – fényesebb hajért és a könnyű kezelhetőségért (kifésülés)

Nyilvánvalóan ezeken kívül is létezik még számos olyan természetes összetevő, amelyik képes kényes hajszálainkat még gyönyörűbbé varázsolni. Ilyen például a kombucha tea, a jojoba olaj és a nyírfa kivonata is, azonban a különböző hajápoló szereket nem jó tömegével egyszerre használni, mert úgy csak elnehezítik a hajat, illetve a fejbőr állapota is megváltozhat miattuk.

Ha több problémát is érzékelünk a hajunk állapota kapcsán, a legégetőbbtől kezdve haladjunk a legkisebb gond felé, gondosan távol maradva a mesterséges összetevőkben bővelkedő hajápolási termékektől!

Forrás: www.erbolario.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...