2018.08.31. 08:29:47 10936 334

Kell egy kis pihenő! - Így jelez a tested!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de odafigyelni az étkezésre, a testemre, magamra nekem legkevésbé nyáron sikerül. Mert csak egy lángos, meg egy kis hamburger, meg csak egy fagyi, és így tovább! Az utóbbihoz inkább csak ilyenkor jutunk hozzá. A többi finomságot pedig nyáron, a strandon „fílinges” fogyasztani.

Kimerültség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kimerültség

Az igazság az, hogy ugyan egy kis lazítás belefér, de testünk előbb vagy utóbb jelzi, hogy ez bizony már sok, vissza kellene venni egy kicsit a tempóból. Ha a helytelen étkezéshez még kevés alvás és mozgásszegény életmód is kapcsolódik, akkor aztán tényleg érdemes szemfülesnek lenni. A különböző kenceficék által „magunkra kent” méreganyagok „kipucolása” is nagyon megterhelheti szervezetünket. Egy kis méregtelenítés, vagy legalábbis a nehezebb ételek elkerülése, némi odafigyelés magunkra sokat segíthet. De mik azok az intő jelek, amelyeket testünk küld felénk, ha bajban van?

1.Ha állandósulnak a bőrproblémáid!

Néhány kósza pattanás még nem jelent feltétlenül rosszat, de ha ezek az apró pöttyök a mindennapjaid részévé válnak, az jelentheti azt, hogy egy kicsit ideje visszavenni a tempóból!

2.Ha „szorult” helyzetben vagy!

Sokszor vannak szorulásos panaszaid? Akkor ideje felturbózni az anyagcseréd, kitisztítani a méreganyagokat szervezetedből. Hiszen ha „megszorulnak” a dolgok, akkor a méreganyagok sem tudnak távozni a szervezetedből!

Ha túl sok kiló csusszant fel Rád kis időn belül!

Ha mozogsz eleget, és a pihenésre szánt időt sem kellett csökkentened, mégis felment Rád néhány „indokolatlan” kiló, meglehet, a hormonjaid játszanak Veled.

Ha állandó nyűgösség, levertség kíséri a mindennapjaid!

Ha több olyan dolgot veszel magadhoz, ami nem kifejezetten van jó hatással az egészségedre, ne csodálkozz, hogy az állandó fáradtság üldöz! Szervezetednek még több időre van szüksége a méreganyagok kipucolásához, jobban meg van dolgoztatva, így kevesebbet is bír!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...