2014.11.28. 15:05:36 6863 47

Karácsonyi receptjáték
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem képzelhető el a karácsony a Te diós bejglid, mézeskalácsod vagy töltött káposztád nélkül? Van egy bevált karácsonyi recepted, amit imád a család? Vagy csak egyszerűen szeretsz főzni, kísérletezni és újdonságokat felfedezni? Küldd el nekünk a kedvenc receptjeidet és részt veszel az 500.000 forintos nyereménynövelés sorsolásán december 8-án!

Recept játék! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Recept játék!

Ha még nem sikerült olyan sok pénzt összegyűjtened nyereményszámládon, mint szerettél volna, és ráadásul még főzni is tudsz, akkor ez egy kiváló lehetőség, hogy részt vegyél egy bónusz játékban!

A PROAKTIVdirekt Karácsonyi receptjátékot hirdet!

Nincs más dolgod, mint a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre beküldeni a kedvenc receptedet. Ha van saját készítésű fotód, akkor azt is elküldheted nekünk!

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel!
  2. Több receptet is küldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proaktív tagok vehetnek részt! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a recepteket december 8-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket karácsonyig közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 500.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 9-én kisorsolunk, így a téli nyereményjáték sorsolását már a fél millió forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés! A nyereményjáték további szabályait itt tekintheted meg.

Várjuk a Te kedvenc karácsonyi recepted is!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Puffancs a „hegyekbe fönn”! – Így készül a tiroli finomság, amivel felidézheted a síelős emlékeket

Idén is eljutottál a hegyekbe, ahol sítalpat húzva, profikat megszégyenítő bátorsággal hasítottál végig a meredekebbnél meredekebb pályákon? Vagy hagytad kibontakozni a többieket, és inkább egy jópofa hüttében töltötted az idődet? Esetleg idén (is) elmaradt a síelős élmény? Csak semmi pánik, meg-/felidézzük a hegyes élményeket!

Forradalmi aprósütemény az ünnepi hosszú hétvégére! – Megéri bíbelődni vele!

Az előttünk álló hétvége alkalmas lehet a pihenésre, kerti munkák elvégzésére, közös családi semmitevésre, közös mozizásra, társasra és persze mellette a közös nasizásra is. Ha nem akarsz túl sok időt eltölteni mindenféle krémes, habos-babos süti elkészítésével, válassz olyat, amit akár több napon keresztül falhat a család, és még passzol is az ünnephez!

Így készül az egészséges, gyerekbarát avokádós-banános gofri

Kifogytál az ötletekből? Szeretnéd valami finom, de tápláló újdonsággal megörvendeztetni pár éves gyermekedet? Ne kutakodj tovább (már, ha akad erre időd), most megtaláltad, amit kerestél. Az avokádó jótékony hatásait már eleget méltattuk, eljött az idő, hogy a gyerkőc is megkóstolja. Na, nem csak úgy magában. Ezúttal gofri formába öntve tálalhatod, egy kevés banánnal megspékelve, így a kicsi is biztosan szívesen elmajszolja majd. Ez a finom falat az egészségének is jót tesz és te is bátran falatozhatsz belőle.