2023.10.23. 17:39:57 6128 231

Jó zsaru, rossz zsaru, vicces zsaru – Tökös és kevésbé tökös pasik a filmvásznon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az tény, hogy ahogy a nők esetében Lindának, úgy a férfiak között Ötvös Csöpinek nincs párja számunkra, ha belevaló zsarukról van szó. De azért akad néhány erős karakter a külföldi mezőnyben is, aki nem kevésbé figyelemreméltó – vagy a tehetségéért, vagy éppen azért, mert rettentő vicces.

Vicces filmek, nevetés, mozi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces filmek, nevetés, mozi

Hogy a sok nevetés, izgalmas akció közben néhány bűnügy is felderítésre kerül, az már csak a hab a tortán a következő filmekben! A csajok jöjjenek a belevaló rendőr pasik!

Ovizsaru

Rendőrakadémia

Csupasz pisztoly

Beverly Hills-i zsaru

Drágán add az életed

+1: Hamis a baba

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...