2023.12.18. 17:46:19 7385 252

Itt a tél! – Így vigyázz másokra is, ha megóvnád őket a betegségektől
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A december nem csak az ünnepvárásról szól, hanem ebben az időszakban kezdődik szervezetünk folyamatos, vagy inkább néhány hónapig tartó, meg nem álló harca a bacik, vírusok, egyéb kórokozók ellen. Ilyenkor igyekszünk felvértezni magunkat a nyavalyák ellen!

Tüsszentés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tüsszentés

Praktikából akad bőven, hogy mégis hogyan védhetjük meg magunkat a nem kívánt betegségektől. Ám ahogy mi sem, úgy mások sem szeretnének betegek lenni. Ebben az időszakban nem csak másokért, hanem magunkért is felelősek vagyunk. Arról már olvashattál, hogyan védd magad az elgyengülés ellen. Íme, néhány tuti tipp, hogyan figyelhetsz másokra!

Még mindig a kézmosásról

Az alapos kézmosás, vagyis a tenyér, a kézfejek, az ujjak és az azok közötti terület alapos, szappanos átdörgölése, majd öblítése nem csak magunk miatt, hanem embertársaink egészsége miatt is fontos.

Szedd össze!

A szanaszét hagyott használt papírzsebkendő amúgy sem egy szép látvány, ráadásul még veszélyes is. Dobd el a használt zsepit a szemetesbe, ezzel is megakadályozod a bacik terjedését!

Ha rádjön a hapci!

Mindenképpen zsebkendőbe, vagy annak híján a könyökhajlatodba tüsszents! Semmiképpen se hagyd takarás nélkül ilyenkor a szádat, mert óriási sebességgel prüsszented szét a szádban lévő bacikat, vírusokat!

Ne feledkezz meg az ivásról!

Ha a víz nem csúszik, hörpölj teát! Kis citrommal, mézzel ízesítheted is, de akár magában is fogyaszthatod! Ha szereted, akár jöhetnek a megelőzésre való gyógyteák, de a finom gyümölcstea is megteszi. Tele van antioxidánsokkal, és még finom is! Mi kell ég?

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...