2023.06.12. 15:30:00 6361 231

Így pózolj, hogy lenyűgözd a követőidet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyakunkon a nyár, és mi tagadás, imádunk mindent megosztani a külvilággal, ami a pihenésünkkel és a nyaralásunkkal kapcsolatos. Elárasztjuk a közösségi felületeket a szebbnél szebb tájakkal, ételekkel és természetesen mi sem hiányozhatunk a megosztott képekről.

Nyári fotó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári fotó

Azonban nem mindig vagyunk elégedettek az eredménnyel. Amennyiben például még nem sikerült az álomalakot elérnünk az elmúlt tél alatt mostanáig, akkor gyakran fancsali arccal nézegetjük az elkészült fotókat, és úgy érezzük ezeket talán jobb nem is publikálni. Hogy ne legyen ilyen kellemetlen élményünk megosztunk néhány apró trükköt, hogyan pózoljunk előnyösen a nyaralós selfie-ken.

Ha különböző kiegészítőket használsz a fotóidon, akkor sokkal lazább lesz a tartásod és természetesebbnek fogsz tűnni. Bármi lehet ez a kiegészítő. Ha egy laza mozdulattal a szalmakalapodat tartod a fejeden vagy a kezedben, de akár még fel is hajíthatod a levegőbe, az nem csak vidám és felszabadult érzést kelt a nézőben, de eltereli a figyelmet a testedről. Ha nem vagy merev, sokkal kevésbé zavar az a kis plusz, amit lehet, hogy csak te látsz saját magadon. Ha egy kávésbögre, könyv, labda vagy virág, netán koktél van a kezedben, ezzel is bohóckodhatsz és pózolhatsz.

Lehet, hogy vékonyítani szeretnéd a testedet és nem szereted, ha a pocakod látszik a fotón? Ebben az esetben érdemes úgy helyezkedned a felvétel elkészítésekor, hogy a lábaidat keresztezed magad előtt. Ülve vagy akár állva is, mintha lépnél egyet előre. A lényeg, hogy különböző irányúak legyenek a vonalak a képen, vagyis ne tartsd a lábaidat párhuzamosan. Ha ülsz, keresztezheted, lazán magad alá hajthatod egyik lábadat, míg a másikkal támaszkodhatsz, vagy átvetheted rajta a kezed.

Készíts kreatív fotókat! Ha bohóckodsz, vidám vagy és felszabadult, sokkal jobban fogod érezni magadat fotózás közben és ez az eredményen is meglátszik majd. Többet fotózzatok és folyamatosan, így a sok elkészült kép között biztosan lesz egy-kettő olyan, ami nagyon tetszik és azt publikálhatod.

Ne takard el a testedet görcsösen, de legyen rajtad egy laza réteg, ami pont ott takar, ahol kell. Lehet szép dekoltázsú és magasan felsliccelt nyári ruha, amiből, keresztezve a lábadat pont az látszik, amit szeretnél. Egy kendőt vagy törölközőt rafináltan magadra tekerve, borítva, csak azt fogja látni belőled a néző, amit te szeretnél. Így sokkal magabiztosabban állsz majd a kamera elé.

A testtartásod legyen nyitott. Ha állsz, bátran lépj ki oldalra, tedd fel az egyik lábad egy lépcsőfokra, vagy párkányra. Ha egyenesen állsz, akkor az egyik oldalra fordulva kicsit billents be az egyik térdedet a másik elé. Egy apró kis laza mozdulat, de rengeteget számít. Sokkal csinosabbnak fogod érezni magadat. A fejedet mindig emeld meg egy picit. Nem kell eltúlozni a mozdulatot, de rengeteget jelent ez a tartás egy fotó esetében.

Hangsúlyozd a derekadat. A kezeidet ne tartsd szorosan a tested mellett, inkább egy kis laza, hajlított tartásban a hasad előtt fogd össze. Így látszik majd a könyökhajlatodban a derekad a fotón, és a karod is vékonyabbnak fog tűnni. A blúzodat tűrd a szoknyádba vagy a nadrágodba, ha pedig blézer van rajtad, azt érdemes úgy fotózni, hogy a kezed a blézer alá teszed a derekadra. Bárhogyan is, a legelőnyösebb, ha természetesen és lazán viselkedsz a fotókon. Érdemes mosolyognod. A mosolyod biztos, hogy minden szemet magára fog vonzani, bárhogyan is pózolsz.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...