2023.08.21. 11:04:31 7694 290

Így készül a tökéletes rántotta! – Íme, a varázsösszetevő!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rántottát mindenki tud sütni. De tökéletes rántotta feladja a leckét. Mert nem jó, ha túl száraz lesz, de nyers se maradjon. A fűszerezésre sem árt odafigyelni, csak csínján a sóval, de azért ne is hiányozzon belőle. És hogy érdemes-e mással bonyolítani? Hát…

Rántotta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rántotta

Mint sok minden másban is, rántotta készítés terén is érdemes az idősebb korosztályra, pontosabban a nagymamákra hallgatni, mert ők aztán tudják, mitől döglik a légy, vagyis mitől kívánatos és finom egy reggelire, ebédre vagy éppen vacsorára szánt sült tojás!

Íme a titok!

  • Ha felturbóznád! Van, akinek a rántotta csak tojás, ám bőven akadnak olyanok is, akik szeretik némi extrával feldobni az ételüket. Ők rakhatnak a tojáshoz paradicsomot, gombát, de akár cukorborsót is. A lényeg, hogy jó, ha előtte átsütöd a hozzávalókat, úgy még szaftosabb lesz a végeredmény.

  • Ha krémesen szereted! Ha úgy érzed, még hiányzik némi lágyság a reggelidből, dúsítsd a tojást egy kis tejjel, tejszínnel a még krémesebb állag eléréséhez.

  • Narancslé a rántotta mellé? Ó, dehogy! Narancslé a rántottába! Verd fel a tojásokat, fűszerezd meg kedved szerint, majd tegyél bele 1-2 evőkanál narancslevet! A narancs íze nem érződik majd, viszont kellemesen pikáns, édes-savanyú ízt kapsz majd. A maradék narancslevet pedig kortyolgasd el a finom reggeli után!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...