2021.05.01. 10:57:51 7598 208

„Húzd meg jobban, menjen a munka…” – Ünnepeld dalolva a munka ünnepét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg idén még jobban hiányoznak a lassan-lassan megszűnő majálisok, a sör-zene-virsli szentháromsága. Így, hogy korlátozottak a kimozdulási lehetőségeink, talán azt sem bánjuk annyira, hogy ebben az évben pont szombatra esik a munka ünnepe, vagyis elmarad a hosszú hétvége…:-)

Boldog munkahely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog munkahely

Na jó, természetesen idén sem lettünk volna szomorúak, ha egy hosszú hétvégével ajándékoz meg minket a sors így májusban, de ez van. Ami biztos, hogy zenét hallgatni mindig jó, legyen rövid, normál vagy éppen hosszú a hétvégénk. És ha már a munkát ünnepeljük ma, szóljanak a dalok a munkáról!

##Republic: 16 tonna

Ebben a dalban minden benne van, amit az ember érezhet egy nehéz munkanap, munkahét után.

Kispál és a Borz: Kicsit szomorkás

Ugyan nem kifejezetten a munkáról szól, nekem valamiért a munkás élettel hozható összefüggésbe ez a dal. Mondjuk, egy-egy hétfő reggel nagy valószínűséggel sokan érzik kicsit (vagy éppen nagyon) szomorkásnak a hangulatukat, pláne, ha jól sikerült a hétvége.:-)

Generál: Fűrész dal

Fülbemászó dallam, egyszerű szöveg, népszerű téma! Ezt a dalt dúdolva biztos hamar letelik az a 8 óra!

Beatrice: 8 óra munka

Ha munka, akkor szinte mindenkinek ez a dal jut az eszébe. Bár úgy lenne, hogy mindenre ennyi idő jutna!:-)

Bergendy együttes: Munkadal

A refrén viszonylag egyszerű: „Fújd hát a munka dalát!” Úgyhogy, hajrá!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...