2023.09.22. 14:01:19 5973 216

Hozd magaddal! – Te őrzöd még a nyaralós hangulatot?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bízunk benne, hogy sikerült némi időt szakítani a nyári, ősz eleji feltöltődésre, pihenésre, és egy kicsit kitekinteni a hétköznapokból. Lehet mögötted egy egzotikus utazás, vagy néhány otthon töltött, tartalmas, nem koránkelős nap, a lényeg a kikapcsolódás.

Nyaralás alatt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaralás alatt

Persze, a hosszabb szabadságnak is megvannak az árnyoldalai, akár hiszed, akár nem. Nem, ezeket nem a pihenés napjai alatt érezzük. Sokkal inkább utána, visszacsöppenve a hétköznapokba. Sajnos, nehezen indulnak újra a szorgos mindennapok, egy idő után pedig úgy érezzük, a néhány pihenős nap már csak egy nagyon-nagyon távoli időszak, mintha meg sem történt volna. Pedig milyen jó lenne belecsempészni a lazulós napok hangulatát életünk dolgos óráiba! De miért is ne tehetnénk ezt meg?

Pihizős életérzés a hétköznapokban – így csináld!

  • Mesélj! Ne légy rest megosztani egy-egy vicces, vagy érdekes sztorit az elmúlt pihenésről! Miért ne mesélhetnél róla, milyen kalandokat éltél át néhány héttel ezelőtt? Persze, túlzásokba ne ess, a több órás élménybeszámoló inkább unalmas és idegesítő, mintsem szórakoztató! Ám egy-egy történet erejéig mind Neked, mind a hallgatóságnak is jó kiszakadni a mindennapokból!

  • Nosztalgiázz! Hoztál magaddal szuvenírt? Miért ne pakolhatnád ki az íróasztalra, ha kellemes emlékeket ébreszd benned? Ha ránézel, mindig töltődsz egy kicsit és új lendülettel tudod folytatni a munkát.

  • Tervezz! még csak néhány hét telt el a nyaralásod óta, de Te már a következőt tervezed? Miért ne? Ha úgy érzed, ez kiszakít egy kicsit a mindennapokból, feltölt energiával, tedd nyugodtan ezt!

  • Álmodozz! Ugye, milyen jó visszagondolni a nyaralásod legjobb pillanataira? Akkor miért ne tennéd? Pláne, ha ez Téged feldob, sőt, akár motivál is a munkádban! Néhány percre ér kiszakadni a mindennapokból!

  • Idézd meg! Magával ragadó ízvilágot ismertél meg a nyaralásod alatt? Hát ne légy rest ebből visszacsempészni egy keveset a hétköznapokba a környékről hozott finom ételek, ételkülönlegességek elkészítésével!

Ötlet: divany.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...