2023.06.14. 08:35:54 6045 223

Hogyan válasszuk ki az egyéniségünknek megfelelő parfümöt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden ember más és más, ez a különbség tesz minket egyedivé, igazi karakterekké. Egyik módja annak, hogy ezt kifejezhessük, a megfelelő parfüm kiválasztása. Szerencsére rengeteg illat közül választhatunk, bár sokszor idő, mire megtaláljuk azt, amelyik tökéletesen passzol hozzánk és a stílusunkhoz. Ebben a cikkben átfogó útmutatót nyújtunk arról, hogyan választhatjuk ki az egyéniségünkhöz leginkább illő parfümöt.

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Ismerd meg a saját stílusod!

Mindenekelőtt fontos, hogy tisztában legyünk a saját stílusunkkal, prefereciáinkkal. Gondoljuk át, milyen ruhákban, színekben érezzük jól magunkat, és milyen hangulatot szeretnénk sugározni. Ha például bohém és kreatív vagy, akkor virágos és könnyed illat lehet a tökéletes választás számodra. Amennyiben elegáns és klasszikus stílust képviselsz, akkor a fás és fűszeres jegyeket tartalmazó illatok lehetnek az ideálisak.

Keresd meg az egyéniségedet kifejező illatjegyeket!

Az illatok különböző jegyekből állnak, amelyek az idő múlásával kissé változnak, fejlődnek. Például a friss citrusos jegyek energiát és lendületet adnak, míg a vanília és a pézsma melegséget és érzékiséget sugároz. Találd meg azokat az illatjegyeket, amelyek rezonálnak az egyéniségeddel, valamint segítenek kifejezni azt.

Próbáld ki az illatokat a bőrödön!

A parfümök különbözően reagálhatnak a bőrünk pH-értékétől függően, ezért fontos, hogy minden illatot kipróbáljunk rajta még vásárlás előtt. Számos webshopból tudsz csak illatmintát kérni, így otthon kényelmesen kipróbálhatod a kiszemelt parfümöt, és megbizonyosodhatsz arról, hogy harmonizál-e a bőröddel és az egyéniségeddel.

Ne siettesd a választást!

A parfüm kiválasztása nem egy gyors feladat, és nem is szabad siettetni, hagyj magadnak időt rá. Mindenképp próbálj ki több különböző lehetőséget, márkát. Ne feledd, hogy az illatok a bőrön és a testhőmérséklet által is változnak, ezért érdemes legalább néhány órát várni, mielőtt végső döntést hozol.

Bízz az ösztöneidben!

Végül, de nem utolsósorban, bízz az ösztöneidben és az első benyomásaidban. Ha egy illat már elsőre nagyon megfog, és azt érzed minden szempontból illik hozzád, akkor annak oka van. Attól pedig, mert például egy adott parfüm, márka felkapott, viszont hozzád egyáltalán nem illik, nem kell csak azért is megvenni. Bízz magadban, ismerd meg igazán önmagad és hagyd, hogy az illatod tükrözze mindezt!

A megfelelő parfüm kiválasztása igazi művészet, ha viszont jól választunk, az csak hozzátesz a személyiségünkhöz, megjelenésünkhöz. Kifejezetten ajánljuk az eau de parfum típust, ami az egyik legnépszerűbb, és amit széles választékban megtalálhatsz a boltok polcain. Ez egy francia kifejezés, amelyet a parfümök osztályozására használnak. Ez a koncentrációs forma közepesen erős és hosszan tartó illatot biztosít, általában 15-20 százalék illatolajat tartalmaz, amit alkohollal hígítanak. Ez lehetővé teszi, hogy az illat tovább maradjon a bőrön és a ruhákon. Ideális választás mindennapi vagy esti viseletre, és hosszan tartó, megjegyezhető illatot biztosít.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...