2024.02.04. 12:31:34 6386 267

Gyógyulj finomságokkal! – A pirulák mellett ezek is segíthetnek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha enyhül az idő, azért, ha éppen megint jönnek a mínuszok, akkor pedig azért vagyunk hajlamosak a megfázásra, köhögésre, náthára, egyéb téli „programokra”. A gyors gyógyulás érdekében sokan nyúlunk a gyógyszeres polcok kínálta „instant” megoldásokért, pedig sokszor legjobb a természetes út…

Zabpehely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zabpehely

Ha a pirulákat, porokat teljes egészében kikerülni nem is tudjuk, legalább támogassuk meg szervezetünket olyan gyógyhatású készítményekkel, melyeket a természet kínál nekünk.

  • Léként vagy gerezdekben! A narancsot, magas C-vitamin tartalmának köszönhetően nem véletlenül ajánlják megfázások megbetegedések esetén! Azt tudtad, hogy a savas lé segíthet a torkunkon „akadt” váladék felköhögésében? A lenti finomságokkal kombinálva pedig még jobban kifejti gyógyító hatását!

  • Amikor „legálisan” fogyaszthatod! Azt tudtad, hogy az étcsokiban lévő teobromin segíthet a hurutos köhögés helyrehozatalában? Ennek szellemében egyáltalán ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha lecsúszik 1-1 kocka csoki ebben a köhögős időszakban.

  • Fogyaszd kásaként! Melegen, tojással keverve, vagy éppen hidegen, előző este beáztatva. Ízesítsd bogyós gyümölcsökkel, banánnal, fahéjjal, esetleg egy kis étcsokival. Süss belőle kekszet, hogy bármikor nassolhass belőle kedvedre! Bizonyára Te is kitaláltad már, hogy mindig bevethető, unalmasnak nem mondható zabpehelyről beszélünk, aminek magas cinktartalma sem elhanyagolható, és rendkívül jó rostforrás!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...