2024.01.01. 15:33:30 6678 243

Gyógyítsd ki magad a másnaposság állapotából
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ünnepek során a másnaposság kellemetlen velejárója lehet az alkoholfogyasztásnak. Szerencsére néhány egyszerű és hatékony tipp segíthet ennek az enyhítésében, így könnyedén visszanyerheted elvesztett frissességed.

Másnaposság, fejfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Másnaposság, fejfájás

Sok folyadék

Az alkohol vízhajtó hatású, ezért fontos a megfelelő hidratálás. Igyál sok vizet, kókuszvizet vagy elektrolit italokat, hogy pótolhasd a elvesztett folyadékot és segíts a szervezetednek megbirkózni a másnaposság tüneteivel.

Reggeli étkezés

Bár a gyomrod talán nem ért egyet ezzel, de próbálj enni valami könnyen emészthetőt és táplálót. A tojás, a banán vagy a teljes kiőrlésű pirítós jó választás lehet, mivel segíthet stabilizálni a vércukorszintet.

Vitaminok és ásványi anyagok

A másnaposság gyakran jár vitamin- és ásványianyag-hiánnyal. Vegyél be egy multivitamin készítményt, vagy fogyassz olyan ételeket, mint például banán, narancs vagy zöldségek, hogy feltöltsd a szervezeted szükséges tápanyagokkal.

Friss levegő és mozgás

Egy rövid séta, a friss levegőn való tartózkodás vagy könnyű testmozgás segíthet felfrissülni. A mozgás serkenti a vérkeringést és endorfinokat szabadít fel, ami pozitív hatással lehet a hangulatodra.

Zöld tea vagy mézes víz

A zöld tea antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a szervezet méregtelenítésében. Amennyiben mézet teszel egy pohár langyos vízhez támogathatod az emésztésedet.

Aludj tovább

Ha teheted, aludj még. A megfelelő pihenés segíthet a szervezetnek regenerálódni és helyreállni.

Gyógynövényes teák

Igyál gyömbér- vagy mentateát, ezek enyhíthetik a gyomorpanaszokat és segíthetnek a fáradtság leküzdésében.

Kerüld a koffeint

Bár a kávé egy ideig felpörgethet, hosszú távon a koffein további kiszáradáshoz vezethet. Ha mégis szükségét érzed, fogyassz csak kis mennyiséget, és inkább igyál vizet vagy gyümölcslevet.

Nincs kutyaharapás szőrével

Ne próbálj másnap is alkoholt fogyasztani annak reményében, hogy enyhítheted vele a másnaposság tüneteit. érdekében. Ez csak további problémákat okozhat és lassíthatja a regenerálódást.

Megelőzés

A legjobb módja a másnaposság elkerülésének az, ha mértéket tartasz, és figyelsz az italok típusára és minőségére, valamint minden pohár alkoholos ital elfogyasztása után iszol egy pohár vizet.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...