2023.11.13. 17:45:42 7422 245

Filmek a háború értelmetlenségéről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amióta világ a világ, az emberek, a népek háborúkat vívnak egymással. Hol a területért, hol a hatalomért, máskor a pénzért. Vannak, akiknek nem jó, unalmas, nem éri meg békében élni, és általában mindig közölük kerülnek ki azok a vezetők, akik értelmetlen harcokba hajszolják saját népüket.

Értelmetlen háború - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Értelmetlen háború

Hogy mennyire nincs értelme háborúzni, azt már nem egy filmalkotás megörökítette. Talán jó lenne, ha a háborúsdit játszó „fejesek” is elmerülnének ezekben a mozikban!

Schindler listája

A szakasz

A bukás

Az őrület határán

Nyugaton a helyzet változatlan

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...