2023.10.13. 10:57:00 6472 239

Felöltözni? Felesleges! – 3+1 dolog, ami jobban esik meztelenül!:)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan, de biztosan bűvöljük azt a fűtési szezont, hiszen néhány nap, és már hivatalosan is elindul. A kezdeti, hirtelen jött meleget eleinte furcsán bírjuk, hiszen már-már melegünk van a lakásban, nekivetkőznénk, ha lehetne. No de miért is ne szabadna ledobni a textilt?

Meztelen alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meztelen alvás

Mert legyünk csak őszinték, vannak olyan tevékenységek, amik jobban esnek úgy, ahogy a természet vagy a Jóisten megalkotott minket: meztelenül. (Igen, igen, egyet biztosan mi is tudunk, de most arra nem gondoltunk.:-)) Mert szabadabbnak érezzük magunkat, a szabadság pedig boldogság, ami pedig bőven megér egy kis meztelenkedést! Íme, 4 hétköznapi tevékenység, ami sokkal jobb anyaszült meztelenül!

  • Legyen tánc! Zene bekészít, függönyök behúz, ruha ledob és máris indulhat a (magán) házibuli! Néha kell, hogy az ember kicsit kitombolja magát!:)

  • Jó éjt! A meztelenül alvás előnyeiről már korábban írtunk Nektek, úgyhogy biztosan tudjátok már, hogy a pizsama nélküli alvás mennyire egészséges is tud lenni! Hajrá!

  • Csobbanj! Nincs is annál jobb, mint amikor a testedet simogatják a hűs habok! Egyszer mindenképpen próbáld ki a meztelen fürdőzést, mert felszabadító érzés! Persze, inkább egy erre kijelölt strandon, vagy eldugottabb részen, természetes víz mellett. A helyi uszoda ne alkalmas ilyenek kipróbálásra.

  • Porszívót elő! Zárkózz be, és ha úgy érzed, a szőnyeg, padló is megkívánja, porszívózz! De előtte mindenképpen dobd le a textilt! Dobd fel egy kicsit az unalmas házimunkát!:)

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...