2023.11.26. 17:42:44 7056 269

Esküvői hangulatra vágysz? – Szerelmes dalok, melyek elvarázsolnak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan búcsút mondunk az ősznek, nemsokára már a téli kabát, téli cipő után nyúlunk, mert bizony beköszöntenek a hidegebb nappalok, éjszakák. Ezzel együtt nosztalgiával gondolunk vissza az elmúlt nyárra, tavaszra és mintha még jobban vágynánk a meghittségre, szeretetre, szerelemre.

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

A szemünket lehunyva egy hangulatos esküvőn képzeljük magunkat, ahol meghatottan figyeljük, ahogy az ifjú pár megteszi közös életük első lépéseit. És közben boldogan bújunk a párunkhoz, mert tudjuk, jobb embert, társat, szerelmet nem is adhatott volna nekünk az élet.

Ha szeretnéd felidézni ezeket a pillanatokat, a következő szerelmes dalokkal biztosan sikerülni fog.

Ákos: Gondolnék rád

Caramell: Nem kell más

Szabó Balázs Bandája: Bájoló

Demjén Ferenc: Most kell eldöntenem

Queen: Love of my life

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...