2023.07.24. 17:51:33 6172 205

Érezd magad nem otthon! – 2+1 koktél, ami nyaralni repít
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén akárhogy csűrtétek és csavartátok, spóroltatok, kurtítottátok a kiadásokat, böngésztétek a reklámújságokat, a hosszabb nyaralásra szánt összeg nemigen növekedett a számlátokon? Semmi vész! Bekkeld ki a nyarat tartalmas hosszú hétvégékkel és fincsi koktélokkal!

Nyári koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári koktél

A hétvégi programokat illetően a saját kreatívitásodban kell bíznod. Ám koktélok terén hoztunk néhány tengerpartra repítő, finom, lazulós italt, amivel garantált a kikapcsolódás!

Ha boroznál, de a fröccs már nem csábít

Ha igazi „fröccs-fan” vagy, ám tartanál némi szünetet ennél a italnál, a következő koktélt Neked találták ki! Ehhez végy:

  • 2 dl fehérbort

  • 1 dl (lehetőleg frissen facsart) narancslevet

  • mentát

Hűtsd be a bort, majd öntsd bele a megadott mennyiséget az 1 dl narancslébe. Tegyél bele mentát és már hörpölheted is!

Ha krémesen szereted!

Ki mondta, hogy a tojáslikőr csak télen fogyasztható. Ennek a krémes koktélnak bizony ez az alapja, úgyhogy szerezd ki be hozzá a következőket és készítsd el, de „izibe”:

  • 10-20 cl narancslé

  • 10 cl tojáslikőr

  • vaníliafagyi (vagy ha nem szeretnéd olyan krémesen, akkor a jégkocka is megteszi)

  • jégkocka

Tedd a jégkockákat egy longdrinkes pohárba úgy, hogy körülbelül a pohár 3/4-éig érjen. Erre mehet a tojáslikőr, amivel keverd meg a jégkockákat. Most öntsd rá a narancslevet, keverd össze még egyszer, majd a tetejére tegyél egy gombóc vaníliafagyit!

Ha szerinted rum a lelke mindennek!

Ennek az egyszerű, de nagyszerű nyári hörpölőnek a rum az alapja. Szerezd be ezeket a hozzávalókat és dobd össze villámgyorsan:

  • 4 cl ananászlé

  • 4 cl rum

  • jégkocka

Tedd egy shakerbe a hozzávalókat, rázd össze és öntsd egy longdrinkes pohárba. Díszítsd kedved szerint, akár egy szelet ananásszal a koktélodat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

5+1 gyógyító étel - Terítéken az egészség

A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen eleme az egészségmegőrzésnek. A WHO megerősíti azokat a nézeteket, amelyek szerint a megfelelő kombinációjú minőségi élelmiszerekkel, nagy eséllyel megvédhetjük magunkat a krónikus és fertőző betegségek egész sorától, a cukor- és szívbetegségektől, sőt: a rákos megbetegedéstől is. Az optimális étrend minimális mennyiségű cukrot, sót, valamint telített és transzzsírt tartalmaz. A napi rendszerességgel asztalra helyezett étkek gyógyító hatásúak is lehetnek. Hogyan?

Készíts illatos banánkenyeret teljes kiőrlésű lisztből

Amellett, hogy ez a kenyér tele van rostokkal és tápanyagokkal, az egész konyhádat átitatja majd az édes banán és fahéj aromája, ami csak tovább fokozza az örömöt a sütés folyamatában. És ha még egy kis extra kihívást keresel, akkor szórj bele néhány dió vagy mogyoró darabot a tésztába, hogy még izgalmasabb legyen az élmény!

Ezek a feng-shui praktikák neked is jól jöhetnek

Mindannyian örömünket leljük egy jó energiákkal teli légkörben. Az ilyen helyekre belépve kellemesen érezzük magunkat. Van néhány – az ősi kínai hagyományokból – ránk maradt feng-shui eljárás, amelyekkel nagyobb eséllyel tudunk pozitív környezetet kialakítani magunk körül. A szakemberek szerint ezekkel a praktikákkal kiküszöbölhetővé válhat a kimerültségérzés, jó irányba terelhető a gondolkodás- és viselkedésmód. A feng-shui egy eszköz, amellyel harmonikusabbá tehetjük az életterünket.