2017.02.24. 17:00:40 12717 358

Elolvad a szív - babák, amikor először meghallják szüleik hangját!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meghasad a szívem, ha arra gondolok, hogy születnek beteg babák. Például olyanok, akik nem hallhatják tisztán szüleik hangját, vagy nem láthatják őket. Szerencsére a tudomány már olyan fejlett, hogy ezeknek a csöpp kis lényeknek is tudnak hallókészüléket, illetve szemüveget adni. Most Matthew történetét szeretnénk, ha megismernétek, aki egy vírus miatt nem hallhatta édesanyját. Eddig.

Hallásvizsgálat, csecsemő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hallásvizsgálat, csecsemő

Matthew citomegalovírussal született ( "CMV"), amely hasonló a Zika-vírushoz, és nem örökletes süketséget valamint egyéb születési rendellenességeket okoz. Matthew két hónappal korábban született, és 47 napot töltött inkubátorban. Megnagyobbodott a mája (hepatitis) és a lépe, valamint meszesedés és ciszták vannak az agyában. Ezenkívül még süket is, nem reagál a hangokra.

Az USÁ-ban az emberek 80%-a fertőződik meg ezzel a vírussal 40 éves korig. Egy egészséges immunrendszer egy az egyben legyűri a fertőzést, ám, ha terhesség alatt támadja meg az édesanyát, annak súlyos következményei vannak a magzatra nézve, ahogy Matthew-nál is láthattuk. - Olvasható a videóhoz tartozó kis leírásban.

A négy hónapos kisfiú 2016 augusztus 4-én kapta meg a hallókészüléket, és az első hangra adott reakcióit láthatjuk a videón, és persze a meghatódott édesanyát.

Ha még olvadoznál egy kicsit, akkor nézd meg ezt az összeállítást babákról, akik életükben először hallják meg szüleik hangját.

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...