2023.06.18. 10:55:38 5849 203

Elkallódó nyaklánc? Csúszkáló medál? – Most figyelj, mert ez többé nem okoz problémát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak nagyon ritkán, mondjuk alkalmakkor viselsz ékszert, nyakláncot, akkor azért, ha pedig rendszeresen van rajtad, akkor pedig azért okozhat problémát, hogy ide és oda mozog el a lánc, himbálózik a medál. Jó lenne valami tartós megoldás.

Nyaklánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyaklánc

A legegyszerűbb (és a „legkegyetlenebb”) megoldás, hogy nem hordod az adott ékszert. De ha ennél „finomabb” módszert szeretnél, aminek alkalmazásakor nem kell letenned a kedvenc nyakbavalódat, akkor a következő furfangos megoldást Neked találták ki.

Mire jó a szempillaragasztó?

Azon kívül, hogy a műszempilládat megtartja, máshol is hasznát veheted. Állj a tükörrel szembe, igazítsd a nyakadba a láncot, valamint a medált is állítsd be úgy, hogy a helyén legyen. Ha megvan a az „állomása”, pöttyints egy kevés ragasztót a medál, illetve a lánc alá néhány helyre, majd nyomkodd bele a medált és a láncot. Hagyd egy picit, hogy száradjon a ragasztó és már indulhatsz is a következő programra a csinos ékszeredben!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...