2023.06.18. 08:30:47 5418 197

Éljenek az apukák! – Gyönyörű dalok Apák-napja alkalmából
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy egy férfi mikor válik apává? Van, aki már akkor, amikor a pár éppencsak tervezni kezdi, hogy szülők lesznek. Akad, aki a 9 hónap alatt, megint más a születés pillanatában, vagy amikor először a kezében tartja a gyermekét. Megint másnak hetek, hónap, évek kellenek, míg kialakulnak az „apai ösztönök”.

Apa és gyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Apa és gyerek

Bárhogy is van, lesz, bármikor is születik meg anya mellett az apa is, ez a nap most mindannyiuké, hiszen az Apák napja minden édesapa ünnepe.

Nehéz megköszönni nekik mindazt, amit adnak nekünk apaként, vagy amivel segítenek minket, nőket társként, anyaként. Azért mi teszünk egy kísérletet, és ezzel a néhány dallal szeretnénk kifejezni a hálánkat, amiért voltak, vannak, és lesznek nekünk!

Iszkiri zenekar: Apa-dal

Hahó Együttes km. Tarján Zsófi (Honeybeast): Apa a legnagyobb hős

Szabó Balázs Bandája: Apám a vadludakkal

Zorán: Apám hitte

Pápai Joci: Az én apám

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...