2021.12.15. 17:25:00 8412 276

Együtt kreatívkodik a család: Cuki rénszarvas fahéjból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs időtök nagy fába vágni a fejszéteket, de idén sem akarjátok kihagyni a közös, családi kreatívkodást? Itt a megoldás! Karácsonyfadíszként vagy csomagra szánt dekorációként is felhasználható a gyorsan elkészíthető rénszarvas “csorda”, egyszerűen fahéjrúdból.

Fahéjrudak karácsonyi díszek között - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fahéjrudak karácsonyi díszek között

Ezek a kedves díszek nagyon hamar elkészülnek, ráadásul a fahéj miatt karácsonyi hangulatú illatot is árasztanak a felhasználási helyiségben. Ajándékkísérő gyanánt is felhasználhatjuk az aranyos rénszarvasokat. Az elemek összekészítését rábízhatjuk a gyerekekre is, de a forró ragasztó miatt az összeállítást csak nagyobb gyerekekre bízzuk rá!

Rénszarvas fahéjrúdból

Alapanyaglista:

Piros vagy más karácsonyi hangulatú szatén szalag
Apró piros, sötétbarna vagy fekete pamacs/pompon
Fahéjrudak (Darabonként 3 rúd)
Ragasztható, kerek műanyag szemek
Ragasztópisztoly
Olló

Elkészítés:

A rénszarvas fejének megformázásához tegyünk két fahéjrudat egyik végénél egymásra úgy, hogy azok ne túl széles V-alakot formázzanak. Ragasszuk is rögtön össze az illesztési ponton. A harmadik fahéjrúd kerüljön keresztbe vízszintesen a V-alak tetejére, hogy kissé túlnyúljanak a fahéjak egymást keresztező végei. (Gyakorlatilag egy fordított A-betűt kapunk.) Jöhet a két metszésponton történő ragasztás.

A háromszög alsó csúcsára ragasztható az orrnak való pompon. A két - hobbiboltban kapható (mozgó) - szemet pedig a két oldalára a fülek és a szarvak alá kicsivel érdemes ragasztani. Végezetül ragasszunk a keresztben elhelyezett fahéjrúd hátsó oldalára egy tetszőleges színű és hosszúságú szalagot akasztó gyanánt.

Forrás: www.creativhomemaking.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...