2023.10.25. 12:05:00 5437 223

Divatolj a fejbőr védelmében!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg és a csapadékos időjárás elleni védelemhez használt ruházati kiegészítők nem csak praktikusak, de stílusosak is lehetnek! Az esős időjárás elleni védő fejfedőkben az a jó, hogy egyéni stílusunkhoz szabhatók, emiatt a rossz időtől való védelem mellett magabiztosak és divatosak is lehetünk.

Divatos kalap és sál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divatos kalap és sál

Nézzük csak stílusikonoknak számító hírességeket! Ők nagyon könnyen inspirálhatnak bennünket abban, hogy a hideg időjárás ellen milyen fejbőrt is védő kiegészítőket válasszunk. A téli trendek minden évben szorítanak helyet a kalapoknak, sapkáknak és a más típusú fejfedőknek, amelyekhez általában hozzáillő sál és kesztyű is dukál.
Hogy elkerülhessük a hajhullást és a fejbőr korpásodását, semmiképpen se hagyjuk fedetlenül a hajunkat!

Amikor még csak a fülünket védenénk, azonban a hajunk alatt még nem fázik a fejbőrünk,
elegendő lesz egy vékonyabb, de csinos kendő vagy egy (különböző szövetekből készülő) fülpánt is.
A divatos, de személyes stílusunkhoz és ruhatárunkhoz illő sapkák és kalapok kiváló választások a hideg és esős időjárás ellen. Aki nem kedveli a feltűnést, ikonikus kalap helyett bátran válasszon a már szintén klasszikusnak számító kötött sapkák közül, hiszen ezek a meleg ruhadarabok ugyanolyan stílusosak lehetnek.
Amennyiben pedig nem szeretünk esernyőt magunkkal hordani, vagy a nagy szél miatt nem praktikus annak használata, gondoljunk a csuklya szerűen kialakított sapkákra, amiknél pont az a lényeg, hogy vízhatlan anyagból készülnek.

Amikortól már sapkát vagy kalapot kell viselnünk, ügyeljünk arra, hogy változtassunk egy kicsit a hajápolási és hajformázási szokásainkon is: Az időjárási változásoknak kitett haj kiterjesztett és rendszeresebb ápolást igényel. Ha nem használunk a mindennapokban hidratáló hajvégápolót, most illene beszerezni egy hajtípusunknak megfelelőt.
A téli időjárás viszontagságai és a fejfedők lelapító hatása miatt tartósabb hajformázásra lehet szükség, ezért, hogy a frizuránk rendesen tartson hajlakk vagy hajzselé használata javasolt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...