2024.03.16. 12:28:57 6617 252

Csak ne éhgyomorra! – 3+1 étel, amit nem tolerál az üres pocakod! 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli farkaséhség leküzdésére rengeteg finomság áll a rendelkezésünkre. Nem is hinnénk, ezek közül mennyi mindent lenne jobb inkább kerülni, mert bizony sok okozhat a nap folyamán kellemetlen puffadást, diszkomfort érzetet.

Reggeli, vegyes | Forrás: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli, vegyes | Forrás: 123rf.com

Ezek közül az ételek közül nemrég megismertünk már 4-et, most jöjjön újabb 4, amit inkább húzz ki a reggeli listádról.

  • Édesszájú vagy? És reggelre is csak az édeset kívánod? Jó lesz leszoknod róla, mert a reggelire, főleg éhgyomorra fogyasztott édességek megemelik a vércukrot, ami aztán gyorsan le is esik, éppen ezért viszonylag gyorsan ránk tör a farkaséhség!

  • Róluk inkább mondj le! A narancs, illetve az egyéb citrusosok nagyon egészségesek, ám sajnos éhgyomorra fogyasztva nem pont ezt a hatását érezzük. A bennük lévő savak nem tesznek jót a teljesen üres gyomrodnak, egész napos fájdalmakhoz is vezethet akár a reggeli fogyasztásuk.

  • A banán az egyik kedvenc gyümölcsöd? Ha igen, akkor se fogyassz belőle éhgyomorra, mert – az édes ételekhez hasonlóan – megemeli a vércukorszintedet, ami aztán szintén gyorsan le is esik, ez pedig a rád törő farkaséhségben nyilvánul majd meg. Illetve, a gyomor érzékeny nyálkahártyájának sem tesz kifejezetten jót a reggeli „banánevészet”.

  • Csíped a csípőset? Ettől függetlenül lehetőség szerint a reggelidből maradjon ki bármilyen csípős étel, mert egész napos gyomorfájdalom lehet az eredménye! A gyomor érzékeny nyálkahártyájának nem tesz kifejezetten jót, ha csípős étellel bombázod már korán reggel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...