2023.04.09. 15:29:15 6614 226

Autóstoppal kell eljutniuk Budapestre francia egyetemistáknak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A franciaországi Bordeaux főteréről indul április 14-én hajnalban az a 150 egyetemi hallgató, akik arra vállalkoznak, hogy autóstoppal jussanak el Budapestre; a kihívás résztvevői pénzadományt is gyűjtenek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület számára.

Autóstop - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autóstop

A nemzetközi akció lezárásaként a Magyar Élelmiszerbank és a bordeaux-i Eurofeel diákszervezet fogadó ünnepséget szervez a francia egyetemistáknak április 16-án a budapesti Francia Intézetben.

Az eseményen kihirdetik a jótékonysági stoppolás győzteseit, valamint átadják a diákok által összegyűjtött támogatást. Az Eurofeel diákszervezet a különleges jótékonysági kihívást a Sciences Po Bordeaux Egyetem hallgatói számára hirdette meg. A próbatételben 150 egyetemista mérheti össze gyorsaságát egy Európát átszelő utazáson, amelyet pénzköltés nélkül, stoppolva kell teljesíteniük: nem használhatnak saját vagy bérelt járművet, de közösségi közlekedési eszközöket sem vehetnek igénybe.

Az utazást megelőző napokban a résztvevők pénzadományt is gyűjtenek a Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek, amely az befolyt összeget élelmiszermentő programjára fordítja majd.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...