2023.10.14. 17:46:19 7382 280

Álmodozás az élet megrontója! – Vagy mégsem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Álmodozni jó, de valljuk be, néha nagyon-nagyon el tudunk szakadni a valóságtól közben, és nehezünkre esik visszatérni a mindennapokba. Pedig milyen jól esik alkalmanként elrugaszkodni a valóságtól! Hidd el, ha jól csinálod, akár előbbre is viheti a sorsodat!

Álmodozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álmodozás

Hogy otthon állunk meg egy pillanatra, vagy reggel a buszon, villamoson kalandozunk el, esetleg munka közben kap el minket az ábrándozás, igazából mindegy is. A lényeg, hogy ezeket a pillanatokat nem kell lebecsülni! Ugyan nem szabad elvesznünk bennük, vagy nem szabad engedni, hogy túlságosan elragadjon minket az álmodozás édes hangulata, azért profitálhatunk ezekből az ábrándozós pillanatokból.

Álmodozz, hiszen álmodozni jó, mert…

... különleges tapasztalatokat szerezhetsz!

Nem is gondolnád, hogy a múlt- vagy jövőbéli eseményekben való elmerülés mennyi mindent adhat Neked! Pedig nem csak a való életből, az álmaidból is szerezhetsz tapasztalatokat! Az álmok jók, csak jól kell tudni használni őket! Akár testi, vagy éppen lelki egészségünkre is pozitív hatással lehetnek!

... az emberi kapcsolataidra is jó hatással lehetnek!

Ugyan teljesen elszakadni a valóságtól és teljesen elmerülni az álmokban, ezáltal megszüntetni a körülöttünk lévő világot nem minden esetben a legjobb, azért a normál szinten maradva az álmodozás akár az embertársainkkal való kapcsolódásban is segíthet! Pláne, ha azok az álmok közösek, azonos cél elérést szolgálják!

... segít csökkenteni a stresszt!

Bizony, néhány pozitív gondolat könnyebben kiszakít minket a napi gondokkal, vagy éppen a túlzott pörgéssel, különleges élethelyzettel járó stresszből! Sőt, a napi rutin okozta unalmat is segít egy kicsit megszüntetni, esetleg teljesen elfelejteni. Nem árt néha elmerülni egy kicsit a színes, elvágyódós gondolatokban, mert sokat segíthet a napi rutinon!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...