2015.06.22. 13:30:31 18369 377

7 tudományos érv a rendszeres szex mellett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szex a megfelelő partnerrel egyértelműen csak jó lehet, de azért mindig találhatunk újabb és újabb tudományos indokot arra, hogy miért is szeretkezzünk gyakrabban. A tudomány pedig ismét a segítségedre siet, ha kell egy meggyőző érv. Íme. ;)

Szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szex

1. Agymunka

Az orgazmus serkenti a vérkeringést az agy minden területén. A tudósok szerint jobb munka az agynak, mint a keresztrejtvény.

2. Fiatalít

A szex hatására DHEA termelődik, ami egy olyan természetes szteroid, melynek köszönhetően fiatalosabbnak fogsz kinézni. A kutatások szerint azok a párok, akik minimum heti három alkalommal összegyűrik a lepedőt, 10 évvel fiatalabbnak tűnnek a koruknál.

3. Kiszámíthatóbb menstruáció

A kutatások szerint heti egy alkalom már segít a ciklus szabályozásában.

4. Csökkentheti a krónikus fájdalmat

Egészen pontosan a vagina izgatása, stimulálása, akár a hátfájást és a migrént is csökkentheti.

5. Fiatalosan tartja a bőrt

Dr. Elizabeth Tanzi bőrgyógyász szerint a rendszeres szeretkezés hatására a vérkeringés felélénkül, csökken a stresszhormon kibocsátás és ennek köszönhetően a szex jótékony hatással van a bőrre.

6. A reggeli szex jobb, mint a kávé

Dr. Debby Herbenick véleménye szerint a reggeli szeretkezés pozitív hatást gyakorol a kedélyállapotunkra és az immunrendszerünkre is. Jobban feldob és felpörget, mint egy csésze kávé.

7. Szívbetegségek elkerülése

A kutatások szerint azok a férfiak, akik rendszeresen szerelmeskednek 45%-kal kevésbé esélyesek arra, hogy életveszélyes szívproblémák alakuljanak ki náluk.

Forrás: distractify.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...