2023.02.20. 17:51:47 7756 291

5 állati jó budapesti kávézó, ahova érdemes betérni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben igazán egyedi helyre szeretnéd elvinni a családodat, akkor érdemes kicsit körülnézni a városban. Nem egy olyan helyet találhatsz Budapesten, ahol a család minden tagja élvezheti a kikapcsolódást, szó szerint, mert még az állatok is jól fogják érezni magukat. Számba vettünk néhány kávézót, ahol házi és egzotikus kisállatok társaságában fogyaszthatjuk el a kávénkat.

Kutya és macska kávézás közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya és macska kávézás közben

A Zoo Café a belváros színfoltjának számít. Rendkívül népszerű hely, ezért ide érdemes néhány nappal előbb asztalt foglalni. A süti és a csésze kávé mellett az asztalunkat megoszthatjuk teknősökkel, sünökkel, nyuszikkal, tengeri malacokkal, leguánokkal, kígyókkal. De cicák, papagájok is előfordulnak a vendégtérben, szóval igazi meglepetésvilág, vagyis mindenre fel lehet készülni.

A Vasmacska KávéZoo Óbuda Fő terétől néhány méterre található. Itt nem csak emberek, de a kisállataink is jó érzik magukat velünk. Ha kutyával érkezünk, azt érdemes az asztalfoglalásnál jelezni. A speciális kávékat Emil a kaméleon, nyuszik, tengeri malacok, gerlék, csincsillák társaságában fogyaszthatjuk el. Hétköznap itt ebédelhetünk is, hétvégén brunch-csal fogadják a vendégeket.

A cicák szerelmeseinek a Cat Café Budapestet tudjuk ajánlani, amit a Deák tértől néhány percnyire találhatunk a Révay utcában. A kávézót 15 fajtiszta cicus uralja, akik bármikor kaphatók egy kiadós simizésre. A dorombolásukkal kísért kávézás igazi nyutató és üdítő hatású lehet megfáradt idegeink számára.

A kutyás társaságoknak a** Puppychino kávézó** fog tetszeni, ebben biztosak vagyunk. Ide a saját kis kedvencünkkel is betérhetünk, de ezen kívül a Budaörsi Kutyamenhely egy-egy tagjával is találkozhatunk. Amellett, hogy megszeretgetjük, megsimogatjuk és meg is sétáltatjuk őket, bármikor dönthetünk úgy, hogy örökbefogadunk közülük egyet. Fogyaszthatunk itt a finom kávék mellett saját készítésű szendvicseket, süteményeket, és a négylábú vendégeket pedig kutyafinomságokkal kínálják.

A Dzsungel Kávézó és Étterem négy különböző tematikájú teremmel várja a vendégeket ugyancsak a belváros szívében. Óceán, szavanna, dzsungel és kalózhajók varázsolják el az odalátogatókat. Az egzotikus ízek mellett a látvány és a hangulat sem utolsó ebben a különleges környezetben. Akváriumokkal és terráriumokkal tarkítva üldögélhetünk és élvezhetjük a bennük lakó kis állatok életét. Itt is érdemes előre asztalt foglalnunk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...