2023.11.30. 08:30:00 6977 242

12 pont 2024-re: Ahány hónap, annyi szórakoztató vagy éppen önfejlesztő cél!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár fogadkozunk majd 2024 elején, akár nem, egy igazi bakancslistával vegyített cél naptár mindenkinek hasznos mankó lesz a tartalmas az új évben. Hogy a fontos dolgok ne maradjanak el, használjunk színes bejegyzéseket, de mobilos emlékeztetőket is beállíthatunk.

2024-es naptár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 2024-es naptár

A következő hasznos, az önfejlesztő és a pihentető ötletek természetesen csak inspirációként szolgálnak, bátran alakítsd át a 12 pontból álló havi bontásra készült listát aszerint, hogy hol tart az életed.

2024 hónapjai és a hozzá tartozó célok/tennivalók

Január - Téli sportok vagy téli túrázás:

A karácsonyi közös nagy étkezések és esetleges italozások, no meg a december végi lazulás után itt az ideje egy kicsit megmozdulni. Kapd elő a meleg ruhákat és irány egy hegy (síelés, szánkózás esetleg kirándulás céljából), illetve a korcsolyapálya!

Február - Farsangolás:

Segíts te is eltemetni a telet, hogy most már ne maradjon ki az igazi tavasz! A farsangi bulihoz a dekorációkat készítsétek el a meghívottakkal közösen, míg a jelmezt is önállóan, hogy meglepetés maradjon milyen álarc rejt majd téged.

Március - Tavaszi nagytakarítás:

A móka után jöjjön egy kis munka. Indítsuk be az évet most már igazán, azáltal, hogy minden felesleges dolgot eltakarítunk. Így helye lesz az újaknak, és ezt átvitt értelemben is érthetjük: engedjük el az óév sérelmeit.

Palánták kiültetésePalánták kiültetése

Április - Természetközeli élmények:

Az ébredező természet ránk vár: Ideje tenni-venni a kiskertben. Aki mentes az efféle feladatoktól, használja ki, ha éppen napsütéses a hétvége, kerékpározzon vagy menjen piknikezni. Esetleg madármegfigyelést is szervezhettek.

Május - Tervek kovácsolása:

Lassan itt lesz a félév, ezért picit húzzunk bele az életünk jobbításába! Nézzük meg, mik akadályoznak minket a jobb párkapcsolat vagy kielégítőbb munka kialakításában, és készítsünk ütemtervet az akadályok ledöntéséhez.

Június - Szabadtéri tevékenységek (és ismerkedés):

Ha eléggé sportos életmódot élsz, akkor biztosan sok ismerősöd is van, akiket az edzések alatt ismertél meg. Tarts nekik grillpartit! Amennyiben a testmozgás nem az erősséged, idén nyáron válassz egy vízisportot és vesd bele magad! - Meg a hullámokba és új barátságokba.

Július - Lelki és szellemi egyensúly:

A fizikai testünk után jöhet a láthatatlan, de annál fontosabb részünk: Kezdjünk el meditálni vagy naplót írni és fedezzük fel, hogy milyen belső munkára van még szükség a mentális jólétünk emelésére.

Sátrazás a csillagok alattSátrazás a csillagok alatt

Augusztus - Főszerepben a csillagos éjszakák:

Ne álljunk ellen a csillaghullás és a forró nyári éjszakák hívogatásának! Filmezzünk vagy aludjunk a szabad ég alatt, miután megcsodáltuk a csillagoktól ragyogó eget. Párban vagy barátokkal az igazi!

Szeptember - Iskolapad koptatása:

Online vagy személyes képzések hada szokott elindulni az ősszel. Válasszunk olyan tanfolyamot, ami személyes fejlődésünket szolgálja, esetleg jelezzük a munkahelyünkön, hogy szakmai kihívásokra vágyunk és ajánljuk fel, hogy elvégezzük az előmenetelünkhöz szükséges kurzust.

Október - Szüreti jóságok:

A termények betakarításának hajrája olyan közösségi élmény lehet, amely nem csak átmozgat, de közelebb is visz a természethez. Éljük át ezt az élményt, majd tegyük kerekké ezt az időszakot egy vidám szüreti mulatsággal, vagy keressünk fel kézműves és terményvásárokat!

November - Bekuckózás:

2024 is elég eseménydúsra fog sikeredni, így biztosan fáradtak leszünk, mire elérkezik majd az év vége. Emiatt szánjuk a novembert a pihenésre, és hagyjunk időt arra, hogy regenerálódni tudjon a testünk. Szeretteinkkel is töltsünk el néhány csendes, beszélgetős estét!

December - Rendhagyó évbúcsúztató:

Mi az, amit meg szerettél volna tenni az idén, de nem volt még lehetőséged rá? Van téli variációja a dolognak? Nosza, szervezd meg, hiszen a szeretet ünnepe önmagunkról is szól! Add magad ezt az élményt az év lezárásaként karácsonyi ajándékként.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...