2018.01.01. 15:11:05 16859 483

Újévi virsli még egyszer - most melegszendvicsen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Maradt egy kis főtt virsli a szilveszteri buliból, esetleg sikerült teljesen szétfőzni, és senkinek nincs gusztusa így megenni? Semmi gond, még remek melegszendvics lehet belőle. Íme egy jó kis virslis szendvicskrém recept.

Virsli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virsli

Ha a virslit a szokásostól eltérő módon fogyasztanád, készítsd el ezt a klassz melegszendvicset:

Virslis szendvicskrém

Daráljuk le a megfőtt virslit, adjunk hozzá ízlés szerint mustárt, kicsi ketchupot, reszelt sajtot és annyi vajat, hogy kenhető legyen. Ha egy kicsit szeretnénk felturbózni, akkor főzhetünk tojást, azt villával törjük össze, és keverjük a krémhez. Ezután kenjük kenyér szeletekre, tegyünk a tetejére is egy kis reszelt sajtot, majd mehet a sütőbe. Ha van melegszendvics sütőnk akkor abba, ha nincs, de van olyan sütőnk, aminek van csak felül sütős funkciója, akkor ezt kapcsoljuk be. Kb. 180-200 fokon süssük addig, míg a sajt aranybarna nem lesz.

Fogyasszuk másnapos pezsgővel! :D

Jó étvágyat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...