2015.08.22. 18:35:51 5818 213

„Tökéletlenül” tökéletes legjobb barátok – Fotók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nap mint nap láthatunk, hallhatunk híreket balesetet szenvedett, esetleg megkínzott, sanyarú sorsú állatokról. Őszintén szólva számomra elképzelhetetlen, mi visz arra bárkit is, hogy egy védtelen állatot bántson. Mi lakozhat egy ilyen ember lelkében, már ha egyáltalán van neki ilyen.

Kutyus4 | Fotó: boredpanda.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutyus4 | Fotó: boredpanda.com

Nem tudni pontosan, hogy a képeken szerepkő kutyák, macskák és egyéb házillatok sorsa már születésükkor megpecsételődött, avagy egy-egy „lelkes állatszeretőnek” köszönhetik, hogy most három lábon szaladnak a labda után, vagy teszik meg délutáni sétájukat a parkban. Vak és végtaghiányos, ám annál szeretnivalóbb házi kedvencek fotói következnek.

Kutyus1 | Forrás: boredpanda.comKutyus1 | Forrás: boredpanda.com
Kutyus2 │ Forrás: boredpanda.comKutyus2 │ Forrás: boredpanda.com
Kutyus3 │ Forrás: boredpanda.comKutyus3 │ Forrás: boredpanda.com
Kecske5 │ Forrás: boredpanda.comKecske5 │ Forrás: boredpanda.com
Kutyus6 │ Forrás: boredpanda.comKutyus6 │ Forrás: boredpanda.com
Kutyus 7 │ Forrás: boredpanda.comKutyus 7 │ Forrás: boredpanda.com
Kutyus 8 │ Forrás: boredpanda.comKutyus 8 │ Forrás: boredpanda.com
Kutyus 9 │ Forrás: boredpanda.comKutyus 9 │ Forrás: boredpanda.com
Cica1│ Forrás: boredpanda.comCica1│ Forrás: boredpanda.com
Cica2│ Forrás: boredpanda.comCica2│ Forrás: boredpanda.com

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...