2015.02.21. 15:46:01 7004 276

Tökéletesség, törekvés nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Veled is előfordult már, hogy annyira akartad, hogy valami jól sikerüljön, hogy valószínűleg épp ezért alakult másként. A végeredmény messze nem volt tökéletes. Vicces, és valljuk be, picit bosszantó érzés tud lenne viszont az, hogy ha nincs tétje a dolognak, és úgy sikerül egy sütemény, egy saját készítésű ajándék, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Vajon a lent szereplő alkotások amatőr készítői mit gondolhattak?

Tökéletes édesség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tökéletes édesség

Bevallom, én már rég nem törekszem a tökéletességre, ha szülinapi tortáról, sütiről, saját ötletből származó ajándékról, vagy akár csak egy mezei ebédről van szó. Nem azért, mert nem szeretetből készíteném, vagy nem a legjobbat szeretném adni. Csupán egyszerűen már megtapasztaltam, hogy ha nem akarom görcsösen, hogy fantasztikusan sikerüljön, akkor lesz a legjobb. És néha a kis bakiktól lesz egyedi és szerethetőbb. Ha valami túl tökéletes, akkor úgyis alig merünk hozzáérni, nehogy valami kárt tegyünk az adott dologban.

Íme, néhány tökéletesség, melyek közül néhány tiszavirág-életű.

Tökéletes illeszkedésTökéletes illeszkedés

Tökéletes hógolyóTökéletes hógolyó
Tökéletes fagyiTökéletes fagyi
Tökéletes hóTökéletes hó
Tökéletes zöldséges pultTökéletes zöldséges pult
Tökéletes illeszkedés 2.Tökéletes illeszkedés 2.
A természet tökéletes alkotásaA természet tökéletes alkotása

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...