2016.09.27. 16:57:56 12297 303

Szex-bakancslista? – Hosszútávon minden párnak kötelező
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Annyiféle bakancslista van, hogy ezen már meg sem lepődünk! :) Azért egészen jó mulatságnak tűnik, hogy ne csak utazáshoz, bizonyos életkorokhoz vagy egész életünkre vonatkozó bakancslistákat kreáljunk magunknak, hanem egy speciálisat is. Amolyan erotikus, ezt még meg kell csinálnom életemben listát is. Ehhez adunk most ötleteket a prevention.com cikke alapján.

Szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szex

Most nem helyszínekhez, pozíciókhoz kötnénk eme szexuális vonulatú listát, sokkal inkább élethelyzetekhez. Aztán ha felismerted a lehetőséget, akkor uccu neki! ;)

1. A „Csak úgy” szex

Általánossá vált a hétvégi szex vagy már csak az esti órákban találkozik egymással a férfi és a nő, esetleg évfordulós/szülinapi/ünnepnapi a szex? Nos, nem kell, hogy így legyen, nem kell megvárni, amíg tényleg itt a nagy alkalom vagy a péntek este. Szexeljetek csak úgy, mert éppen megtehetitek. Jól fog esni, hiszen ez egy nagyszerű módja annak, hogy újra kicsit egymásra találjatok, és a felgyülemlett feszültséget is levezethetitek. Ugye, hogy ott a helye a bakancslistán! ;)

2. Az „érzéki” szex

Az érzéki itt most egészen mást jelent, egészen pontosan érzékszervinek kellene neveznünk. A lényege az lenne, hogy valamelyik érzékszerveteket kikapcsoljátok az együttlét során. Beköthetitek a szemeteket, lekötözhetitek egymást, használhattok füldugót, sőt, teljes csendben is lehettek – egy szót sem! Ha egyik érzékszervet kikapcsoljátok, a többi felerősödik, bár van, akinél nem működik. Például férfiaknál lehet, hogy nem jön be a szembekötősdi, de ha a kezét lekötöd… Nőknél nagyon jól működhet a szem bekötése is, közben csinálj a partnereddel meglepő, érzéki dolgokat, amelyeket elsőre nem feltétlenül tud beazonosítani (mit mivel csinálsz).

3. Mindent, csak azt nem!

A statisztikák szerint egy hosszú távú kapcsolatban a csókolózás, simogatás és az előjáték hossza drasztikusan lecsökkenthet, mert inkább a fő attrakcióra koncentrálnak a párok. Hozd vissza a kezdeti lelkesedést, a romantikát, csókolózzatok hosszasan és simogassátok egymást, az előjáték is legyen hosszú és kielégítő, de ne a közösülés legyen a cél. Érdemes többször is felvenni a bakancslistára egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban. ;)

4. A „Rajta kaphatnak” szex

Nem a nyilvános helyekre gondolunk, de egy kis adrenalin csak még jobban feltüzel… Ha kiléptek a komfort zónátokból, és olyankor vagy olyan helyen csináljátok, amikor vagy ahol igazából akár rajta is kaphatnak titeket, akkor az nemcsak egy új szexuális élmény lesz, hanem egy közös titok, amire néha összekacsintva visszaemlékezhettek majd. Nem szeretnék konkrét helyekre ötleteket adni, legyen egy kis fantáziátok! ;)

5. Egész napos szex

Szó szerint is értheted, bár - ha csak nem vagy egy tantra művész – elég nehéz a kivitelezése. Mindenesetre maradhattok egész nap az ágyban a reggeli jó kezdet ;) után, tévézhettek, rendelhettek kaját, aztán folytathatjátok a reggeli mókát ebéd után, aztán szunyókálhattok és este folytathatjátok… Egy ilyen nap kötelező! De akár pajkos üzeneteket is küldhettek egymásnak egész nap, hogy fokozzátok az esti izgalmakat. A lényeg, hogy ne az elvárásokat tápláld, hanem a tüzet egymás iránt, és ha mégsem úgy sikerül, akkor se veszítsd el a lelkesedést, nem szabad magunkat túl komolyan venni!

Forrás: prevention.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink