2018.02.19. 10:53:35 14225 443

Pörgesd fel az anyagcseréd egyszerűen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg Te is tapasztaltad már, hogy egy-egy nagy eszem-iszom után az anyagcseréd kissé belassul, és szüksége van néhány napra, míg újra magához tér. A huzamosabb ideig tartó nagy evészet után pedig ez az idő még inkább elhúzódik. Így van ez a farsangi időszak végén is…

Karfiol - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karfiol

Nem hiába „találták fel” a böjtöt sem… Azonban ha Te úgy döntesz, szigorú böjt helyett inkább kicsit felpörgetnéd az anyagcserédet, szerencsére sok finomság közül is válogathatsz.

Ki hinné?

Mondjuk azt, hogy a karfiol is segítheti emésztésünket! Párolva készíts, így megtartja az értékes ásványi- és ballasztanyagokat.

Mindig kéznél!

Alma biztos mindig van otthon Nálatok is, úgyhogy ha „megszorulnának” a dolog, kúráld magad ezzel! És persze, hámozva finomabb (mindenki úgy szerette gyerekkorában), de jó ha tudod, hogy a héjában van olyan anyag, ami segíthet a méregtelenítésben. Szárítva a test elsavasodásának csökkentésében segíthet.

Kortyolgasd ezt!

A zöld tea anyagcserét pörgető hatását igazolhatom én is, naponta egy csészével szívesen elkortyolok magam is, és valóban könnyebben mennek a dolgok!:-)

A szuper gyümölcs!

Az avokádót fogyaszthatod magában, egy kis ketchuppal megbolondítva, esetleg tonhallal összekeverve, némi citrommal, borssal ízesítve. Mindenhogy kifejti jótékony hatását, nem csak az emésztésünkre, hanem úgy általában jót tesz az egészségünknek. Mindez a benne lévő jótékony zsírok, ásványi anyagok, vitaminok és ballasztanyagoknak köszönhető.

Süss, főzz ezzel!

Ha teheted, cseréld az eddig használt zsiradékot kókuszolajra! Nem csak a szépségednek, körmöd, hajad egészségének tesz jót, hanem az emésztésed is hálás lesz érte. És jó hír, hogy a zsírpárnák sem nőnek tőle!

Egy kis csípős sosem árt!:-)

Bizony, a csípős ételek felpörgetik az anyagcserédet, úgyhogy szerezz be egy kis chilit, ha úgy érzed, belassult az emésztésed.

Éljen az áfonya!

A vércukorszintedet is helyre rakja, a sejtjeidnek is jót tesz, és még az emésztésedet is segíti egy a kék bogyó!

Nem csak felébreszt!

Ha nem viszed túlzásba a fogyasztását, és nem cukrozod agyon, esetleg kis tejjel, vagy csak magában fogyasztod, az anyagcserédre is jótékony hatással lehet egy-egy csésze kávé.

Forrás: http://www.miss.at/home/lifestyle/ernaehrung/5354077/Bessere-Verdauung_10-Lebensmittel-die-deinen-St

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...