2016.08.18. 14:36:54 6628 251

Pandaikrek születtek a bécsi állatkertben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A híres bécsi, schönbrunn-i állatkertben ikreket hozott a világra egy pandamama. A születésük meglepte az állatkerti gondozókat, mivel a vizsgálatok során csak egy kölyköt láttak az ultrahangon. A kölykök augusztus 7-én születtek, de csak 5 nappal később látták meg mindkettőjüket a dolgozók.

Pandaikrek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pandaikrek

A boredpanda.com információ szerint gyanús volt a gondozóknak a dupla nyüszítés, de csak akkor bizonyosodhattak meg sejtésükről, amikor a pandamama, Yang Yang úgy döntött, hogy úgy fordul, hogy a kamera is lássa a kis pandáit. Nagyon édes kis hármas! A bébipandák körülbelül akkorák, mint egy emberi kéz, tehát meglepően kis mérettel születnek, és még nincs színe a szőrüknek. Anyukájuk folyamatosan mosdatja, nyalogatja őket, és láthatóan jól vannak.

Ma egészen biztos, hogy ez a legcukibb videó, amit látni fogsz. :)

Ha szívesen tudnál meg többet a pandákról, kattints ide: Az óriáspandák titkos élete: csínytevések egy rezervátumból

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...