2016.10.11. 17:59:39 8678 305

Napi motiváció – Műlábbal is versenyszinten táncol a 15 éves lány!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy 15 éves bebizonyítja, hogy nincs lehetetlen! A Missouri-ból származó Gabi Shull 9 éves volt, amikor rákbetegség miatt amputálni kellett a lábát. Egészen pontosan a térdét érintette a csontrák egy fajtája, és mindenki attól tartott, hogy a kis balerina nem folytathatja tovább a táncot…

Gabi Shull | Fotó: Andrew Thomas - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gabi Shull | Fotó: Andrew Thomas

Azóta 6 év telt el, és a most 15 éves Gabi egészen elképesztő gyógyulást mutatott, és a betegsége nem akadályozta meg abban, hogy folytassa a tánctanulást. A lábfejét úgy illesztették vissza a térdízület helyére, hogy képes legyen a művégtagot megfelelően mozgatni, így nem csak önállóan járni, hanem táncolni is képes. Ráadásul nem is egyfajta táncot űz, hanem balettozik, hip-hopozik, jazz és kortárs táncot is tanul, sőt, versenyezni is jár. Ezenkívül még egy gyermekrák alapítványnak is a szóvivője.

Ebben a videóban Gabi bemutatja, hogyan funkcionál az amputált lába:

Kell ennél több inspiráció mára, hogy még jobban küzdj – hiszen mindenkinek megvan a saját harca… Ugye, hogy nem.

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...