2015.12.16. 18:36:07 6169 250

Miről álmodik egy kölyök jegesmedve?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megnéztük ezt a videót, és valóban felvetődött bennünk a kérdés, vajon miről álmodhatott ez a kis jegesmedve, akit a sorsára hagytak? Az Ohio-i Columbus állatkertben él és növekszik az a bocs, akit az édesanyja sajnos elhagyott, de most teljes odaadással gondozza az állatkert személyzete 0-24.

Jegesmedve plüssel | Fotó: boredpanda.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jegesmedve plüssel | Fotó: boredpanda.com

A kis bocs 5 hetes, 16 cm hosszú, a szemei még nem teljesen nyitottak. Hatszor eszik egy nap és szépen fejlődik. A gondozói szerint a hang, amit a videó alatt hallhatunk az elégedettség hangja. :) Nézd, milyen aranyosan szundikál a plüss rénszarvasával! :)

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...