2015.01.22. 20:20:36 3731 38

Melyik a legveszélyesebb szexpóz?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kell semmi nyakatekertre gondolni, és még csak a Kámaszútrát sem kell fellapoznod, hogy megfejtsd a legtöbb sérülést okozó szexpozitúra mikéntjét. A statisztikák szerint ugyanis az nem más, mint a... Tippelj!

Erotika, szexualitás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erotika, szexualitás

A rossz behatolástól eltörhet a pénisz

Brazil kutatók megvizsgálták, hogy melyik szexpozíció okolható a sok törött péniszért, és arra a következtetésre jutottak, hogy a balesetek kb. 50%-ában a nő felül póz a ludas - írja a The Independent.

Három különböző kórházban is kifaggatták a sérülteket az információért. A tudósok szerint a kellemetlen törés a rossz behatolás következménye lehet: előfordulhat, hogy nő a teljes súlyával a péniszen landol és eltöri azt, de egy-egy vehemensebb aktus is járhat ilyen következménnyel.

A második helyen végzett a kutyapóz, míg a legkevésbé veszélyesnek természetesen a misszionárius pozitúrát ítélték, amikor a férfi kontrollálhat mindent.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a nyakatekert figurák veszélytelenek lennének, de a nagy számok törvénye alapján, egyértelmű, hogy egy gyakorta alkalmazott póznak kellett elvinnie a "pénisztörő" címet.

Forrás: independent.co.uk

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...