2016.03.25. 14:59:37 7631 352

Japán cseresznyefák minden mennyiségben 9 gyönyörű fotón!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az őszi levelek után a virágzó tavaszi fák a kedvenc csendélet-témáim. Valószínűleg nincsenek ezzel másként azok a fotósok sem, akik teljes virágkoronájukban pompázó japán cseresznyefákat örökítettek meg a National Geographic felhívására. Az ő jóvoltukból, most mi is rácsodálkozhatunk eme egyszerű, mégis káprázatos természeti csodára.

Fotó: Danilo Dungo  via boredpanda.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: Danilo Dungo via boredpanda.com

Képzeljétek el, Japánban a meterológiai szolgálat előre jelzi a cseresznyefa virágzás várható időpontját, mivel az országban nagyon komolyan veszik ezt az időszakot, amit japánul akura zensen-nek neveznek. Ezt mi természetesen egy cseppet sem bánjuk, hiszen egyrészt gyönyörű képek készülhetnek ilyenkor, más részt teljesen megértjük a lelkesedésüket: nincs is kellemesebb tavasszal, mint keresztülsétálni egy cseresznyefa alagúton. Egyébként kis hazánkban is van már egy-két település, ahol az utak mentén cseresznyefák sorakoznak, egy kis szépséget csempészve a mindennapokba.

Fotó: Danilo Dungo via boredpanda.comFotó: Danilo Dungo via boredpanda.com

Fotó: Aurora Simionescu via boredpanda.comFotó: Aurora Simionescu via boredpanda.com
Fotó: Masayuki Yamashita via boredpanda.comFotó: Masayuki Yamashita via boredpanda.com
Fotó: Ryan WH via boredpanda.comFotó: Ryan WH via boredpanda.com
Fotó: Masayuki Yamashita via boredpanda.comFotó: Masayuki Yamashita via boredpanda.com
Fotó: S. Ohtani via boredpanda.comFotó: S. Ohtani via boredpanda.com
Fotó: Janvika Shah via boredpanda.comFotó: Janvika Shah via boredpanda.com
Fotó: Danilo Dungo via boredpanda.comFotó: Danilo Dungo via boredpanda.com

Még több fotót láthatsz a nationalgeography.com oldalon.

Forrás: nationalgeograpyh.com, boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...