2016.01.05. 20:15:51 7036 11

Facebook fotók és a valóság!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Boldog párok, rendkívüli utazások, kirándulások, ínycsiklandó kajafotók, kimerítő edzések vagy éppen egy elkapott szomorú hangulat. A tökéletesnek tűnő Facebook fotókon legalábbis ezeket látjuk. Egy videóban most megnézheted, hogy mi van (vagy legalábbis lehet) mögöttük.

Facebook fotók | Forrás: boredpanda.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Facebook fotók | Forrás: boredpanda.com

Azt már régóta tudjuk, hogy nem kell mindent kapásból elhinni, amit az interneten látunk, pláne azt nem, ami a közösségi hálón. Bizony kamufotók is készülhetnek... Abba nem is mennénk bele, hogy milyen személyiség szükséges ehhez, és mire jó ez, de tény, hogy ilyen is van... A Facebookon minden szép, a nyaralás tökéletes, a baba vigyorog, a párunk csókot ad, a lakásunk pöpec, az életünk pedig tényleg mesébe illő, még edzeni is van időnk... Vagy még sem?

Egy lelkes csapat egy kicsit távolabbról vette fel az eseményeket, mint ahogyan azt mi viszont láthatjuk a profiloldalakon. :)