2015.09.14. 15:00:00 7117 288

Ez nagyon jó! Hármas hintaszék – a nagypapák álma
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ebben hintaszékben mindenki jól láthatja a mesekönyvet, amiből a nagypapi vagy apuci felolvas, mert úgy alakították ki, hogy a papa mellett még három gyermek is elférjen: kettő az oldalszékeken, egy pedig az ölben. Így együtt hintázhat a kis család. Szerintünk nagyon klassz ötlet!

Fotó: Hal Taylor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó: Hal Taylor

Az ötletgazda természetesen egy lelkes apuka, Hal Taylor, aki imád a gyermekeinek olvasni és történetesen a világ egyik legjobb hintaszék készítője. A mesterművét „Esti mese” hintaszéknek nevezte el, ami rettentően találó.

A szék elkészítése egyébként bonyolultabb mint gondolnánk, több elemből áll, mint 20 normál hintaszék: több mint 200 gondosan kivágott és formált fadarab szükséges a gyönyörű asztalosmunkához. Nem véletlen, hogy az ára akár 7500 dollár (több mint 2 millió Ft) is lehet. A hintaszék minden esetben kézzel készül és egyedi igények alapján, a családra szabva. Az Abu Dhabi királyi családnak állítólag 5 darab is van már. Végül is meg tehetik, és biztosan elég nagy a nappalijuk is hozzá. :)

Fotó: Hal TaylorFotó: Hal Taylor

Fotó: Hal TaylorFotó: Hal Taylor

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...