2016.06.22. 17:28:38 7776 274

Egyedi tervezésű, saját kezűleg összeállítható szék a jövő!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberi gerinc beépítve a tökéletes székbe? Persze nem kell szó szerint érteni, de a stratégia a projekt mögött az volt, hogy egy olyan széket tervezzenek, amely a gerinchez hasonlóan rugalmas, és követi a test vonalát, igényeit. A megoldás a Spyndi szék lett, amit úgy alakítasz ki, ahogy szeretnél.

Spyndi | Fotó: kickstarter.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spyndi | Fotó: kickstarter.com

Izgalmas bútordarabot fejlesztett ki egy litván designer, Mindaugas Žilionis. A szék nemcsak egyszerűen igazodik a gerincedhez, hanem saját magad állíthatod össze a 60, kézzel készített fa elemből. Így gyakorlatilag úgy fog kinézni, ahogy te megálmodod, és olyan funkciót is fog betölteni.

Spyndi | Fotó: kickstarter.comSpyndi | Fotó: kickstarter.com

Minden designer álma, hogy megalkossa a tökéletes széket – nyilatkozta a Spyndi tervezője. Talán neki sikerült. :)

Legózzunk! Ez lenne a jövő bútora?

A kickstarter.com oldalon már gyűjti a támogatókat, hogy a szék gyártása elindulhasson, szerintünk menni fog!

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...