2016.01.13. 11:01:43 7312 326

A találmány, aminek sokan hasznát vennénk reggel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Reggel 6:30 van, csörög a vekker, akarom mondani a telefon ébresztő funkciója. Megnyomom a szundit. 10 perc múlva újra megnyomom a szundit. Így zajlik ez egészen 7 óráig, amikor idegesen nyugtázom, hogy ma is rohanni kell a készülődéssel, ma sem reggelizem... Ismerős szituáció? Akkor neked is jól jönne ez az új találmány!

Ruggie | Fotó: boredpanda.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruggie | Fotó: boredpanda.com

Azt hiszem sokak reggeli kálváriáját sikerült lefestenem a fent leírt pár mondatban. Esetleg az időpontok változhatnak. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem nehezen megy az ébredés reggelente. Különösen télen, amikor hideg van. Ez a találmány nem mondom, hogy kellemesebbé teszi a nap kezdetét, de legalább elég idegesítő ahhoz, hogy azonnal két lábbal kiugorjon az ágyból az ember!

Ez a lábtörlő ugyanis ébresztőóra is az egyben és addig nem hagyja abba a csipogást, amíg két lábbal rá nem állnak. Ez talán megadja a kellő lökést ahhoz, hogy az ember azonnal kiugorjon az ágyból reggel. (Bár én - ahogyan magamat ismerem - képes lennék ezután is visszabújni a jó meleg ágyikóba, de hátha valakinek beválik. Pacsi a tervezőnek!)

Forrás: boredpanda.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...