2017.02.14. 14:32:53 10101 268

A legviccesebb esküvői bakik - videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az esküvő , illetve a lakodalom soha nem tökéletes, és egy-egy kisebb-nagyobb baki mindig benne van a pakliban, viszont minél tökéletesebbre szeretné az ifjú pár, annál rosszabb lesz a helyzet. Vannak igazán szerencsétlen párok, akiknek az esküvőjén minden összejön... Akár tartasz Valentin-napot, akár nem, ezeken a videókon nagyon jókat fogsz szórakozni.

Vicces esküvői emlékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces esküvői emlékek

A mi esküvőnk sem volt tökéletes, például az első szelet a menyasszonyi tortából a földön landolt - kissé ügyetlen voltam. Aztán majdnem lecsúsztam a lépcsőn az étterem előtt, mert esett az eső, a férjem kapott el (a hős :)). Az autóról is majdnem elszállt a dísz, a felüljárón egy busz előtt fékezve kapta el a sofőr, ahogy kinyúlt a kocsiablakon. :D Volt pár részeg barát és rokon is, akikről lehetne sztorizgatni, és a mai napig emlegetjük a vicces jeleneteket... Ennek ellenére vagy inkább ezeknek is köszönhetően és ezekkel együtt - szuper jó volt a hangulat, és tényleg életem egyik legszebb napja volt. Nekik viszont nem tudom, hogy milyen emlékeik maradtak a Nagy Napról! :D

Vicces videók - esküvői bakik

Bizarr esküvői fotók

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...