2015.04.18. 18:00:35 8354 263

Viccesen őrült filmek áprilisra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Áprilisban mintha az egész világ a feje tetejére állna: már rég elfelejtettük, milyen is az a hideg, amikor az időjárás úgy gondolja, ad egy kis emlékeztetőt. Ilyenkor vagy hagyjuk, hogy bohócot csináljon belőlünk, vagy még rá is segítünk picit. Mondjuk, néhány bolondos, ám örök „filmklasszikussal”.

Vígjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vígjáték

Ha az idő nem kegyes hozzánk, és odakint esik, de a benti teendők már rég készen vannak (esetleg még várhatnak:-)), és olvasni sincs kedvünk, elő néhány mosolyfakasztó, de inkább röhögésre ingerlő filmmel. Ezek közül néhányat már biztos milliószor láttunk, de mégis ugyanúgy nevetünk az agyament poénokon. Hát nem ez kell ebben az áprilisi bolondos időben?

A diktátor

Csak három szót mondunk: Sacha Baron Cohen.

Trópusi vihar

Lehet, hogyha egyszer megnézed, utána jó ideig nem akarod majd látni, de az biztos, hogy másfél órán keresztül felváltva fogsz sírni és nevetni. Lehet, hogy lesz olyan pillanat is, amikor nem tudod eldönteni, hogy a kettő közül melyiket válaszd!

Birdman avagy (a mellőzés meglepő ereje)

A lecsúszott színészek őrült dolgokra képesek, ez nem vitás.

„Másnap”, fejfájás nélkül – Macskajaj

Ha valami igazán „agyzsibbasztóra” és kacagtatóra vágynál. Vajon ki hányszor idézte már a következő mondatot?

Király film, Sanyival – Üvegtigris

A trilógiává lett Üvegtigris filmek esetében sem kell a magyarázat, miért is kerülhettek a listába. Bármelyik része ütős. :)

Terhes is, de vicces is – Terhes társaság

A Másnaposokból ismert Zach Galifianakis-től nem is várhatnánk bolondosabb filmet.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...