2016.03.08. 12:00:06 11252 333

Vicces videó készült a magyar édességekről – egy brit blogger kóstol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igazán vicces lett az a videó, amelyben egy brit gasztroblogger magyar édességeket kóstol. A világ minden tájáról küldenek neki csomagokat az adott országra jellemző csokikkal, sós ropogtatni valókkal és egyéb nyalánkságokkal. Mivel nem szeretnénk lelőni a poénokat, ezért többet nem is árulunk el! :)

A Virgine Kitchen gasztrobloggere - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Virgine Kitchen gasztrobloggere

Barry Lewis sztár blogger, a Virgin Kitchen c. blog írója most éppen kis hazánkból kapott egy pakkot. Lássuk mit szólt hozzá! Azért jó lett volna, ha tudja, hogy a Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, vagy ha szereti a marcipánt… :) A kiejtése viszont fenomenálisan vicces.

S.O.S. Palszika – Na, ez vajon mi? :)

A marcipános csokikkal természetesen nem azért volt baja, mert magyar, hanem mert egyáltalán nem szereti a marcipánt, és azt is megtudtuk, hogy mindenki kedvenc ropija a Nógrádi „Ropugosz” (S.O.S. palszika) igazából nem jobb és nem rosszabb az összes többi ropinál... (Nos, én nagyon rázom a fejem. :)) A Túró Rudi és a Balaton Bumm viszont abszolút kedvence lett. Igaz, a blogger szerint a Balaton Budapesten egy tó vagy egy folyó.

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.