2017.01.22. 18:59:56 9637 248

Veronai baleset - Megérkezett az első két súlyos sérült Budapestre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mentőhelikopterrel érkezett meg vasárnap délután a budapesti Honvédkórházhoz a péntek éjjeli veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje - tudósított a helyszínről az M1 aktuális csatorna.

Mentőhelikopterrel érkezett meg délután a Honvédkórházhoz a veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje a ferihegyi repülőtérről. MTI Fotó: Marjai János - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mentőhelikopterrel érkezett meg délután a Honvédkórházhoz a veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje a ferihegyi repülőtérről. MTI Fotó: Marjai János

Az M1 tudósítójának tájékoztatása szerint a két súlyos sérültet a ferihegyi repülőtérről vitték a Honvédkórházhoz a helikopterek, míg a baleset harmadik súlyos sérültje mentőautóval érkezik Veronából, várhatóan az esti órákban.

A csatorna közlése alapján a baleset negyedik mozgatható súlyos sérültje a korábbi tájékoztatással ellentétben mégsem mentőautóval, hanem szintén légi úton érkezik majd, várhatóan a hétfő délelőtti órákban.

A hivatalos adatok szerint a franciaországi sítúráról visszatérő, nagyrészt a budapesti Szinyei Merse Pál diákjait szállító busz péntek éjjel szenvedett balesetet Verona mellett. A szerencsétlenségének 16 halálos áldozata van. A négy súlyos sérült mellett két utast válságos állapotban kezelnek veronai kórházakban, akik egyelőre nem szállíthatók, a baleset könnyebb sérültjei viszont már elhagyhatták Olaszországot.

Az áldozatok és a válságos állapotban lévő utasok azonosítása napokat vehet igénybe az olasz hatóságok tájékoztatása szerint.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...