2014.07.12. 18:01:52 5083 12

VB-Mémek: a legjobbak egy vicces videóban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ma a bronzmeccs, holnap pedig a döntő tartogathat még alapanyagot a mémgyártóknak, de az elmúlt hetek is bőséges terméssel szolgáltak. A BBC összefoglalta egy videóban a legjobb mémeket. A döntőig elevenítsük fel a legszórakoztatóbb vagy éppen szomorúbb pillanatokat a segítségükkel.

Világbajnokság, sport - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Világbajnokság, sport

Kezdődött a „Persie-inggel”: Robin Van Persie fantasztikus fejese azonnal megihlette a mémgyár munkatársait. Majd folytatódott a zsiráfozással: az Egyesült Államok csapata 2–1-re verte Ghánát a csoport a G csoportban. A Delta Airlines Twitter-oldalán egyből gratulált a csapatnak a győzelemhez, de elkövettek egy hibát: míg az USA-t a New York-i Szabadság-szoborral, addig Ghánát egy zsiráffal illusztrálták. A rengeteg földrajztudós, és biológus mémgyáros egyből berúgta a ziccert – Ghánában nem élnek vadon zsiráfok, maximum állatkertben...

A spanyol válogatott szenvedéstörténete volt a következő, amiből mémek sora készült: nem kíméltek a kapust, Iker Casillast, az angolok az ország nevéből is szóviccet csináltak, és Vicente Del Bosque szövetségi kapitány is hamar Tom macska helyére került a rajzfilmrészletben. És akkor jött a mindent elsöprő Suárezezés: az uruguayi csatár harapásából mindenki kihozta a maximumot.

Őt követte a világbajnokság legnagyobb (mű)esése, amikor a nyolcaddöntőben már a rendes játékidő hosszabbításában Arjen Robben tizenegyest harcolt ki Hollandiának Mexikó ellen: Huntelaar berúgta a sokak szerint véleményes büntetőt – ez is kellett ahhoz, hogy Hollandia ma a bronzéremért léphessen pályára a házigazda brazilok ellen. Tim Howard Belgium elleni parádéja is megérintette a mémgyár dolgozóit: ő aztán tényleg mindent, mindenhol véd.

A történelmi 7–1-es vereséget is alaposan kiaknázták: a riói Krisztus-szobor talán soha ennyi mémben nem szerepelt, mint akkor. Mascherano Hollandia elleni teljesítménye a mémgyár szerint már Chuck Norris-i szintű. És persze amikor kiderült, Németország–Argentína finálé lesz, rögtön megjelentek a pápás mémek is.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...