2016.04.28. 13:58:11 11763 265

Üvegbe zárt szeretet - 3 gyors, de remek ajándék Anyák napjára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vasárnap ismét itt az év egyik legszebb ünnepe, az Anyák napja. Akár boltban vásárolt, akár saját készítésű csokorral, akár egy finom bonbonnal, vagy egy szép dallal vagy verssel (habár ez inkább az apróbbak kiváltsága:-)) köszöntjük őket, nem ússzuk meg néhány könnycsepp nélkül.

Ajándék az anyukáknak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ajándék az anyukáknak

Tedd üvegbe…

... az ellazulást!

Készíts fürdősót házilag! Ehhez végy egy (vagy több) üveget, 50 dkg nagyobb szemű tengeri sót. Ehhez tegyél 3 evőkanál szárított virágot – a levendula általában mindig telitalálat. Erre csepegtess néhány csepp éteri olajat, ami passzol az általad választott virághoz. Ha az ellazulás mellett a bársonyos bőrt is garantálni szeretnéd, tegyél hozzá 90 gramm tejport.

... szép körmöket!

Egy csavaros üvegbe - melyet díszíts csinos szalagokkal, egyéb díszekkel ízlésed szerint - csempészd bele egy házi manikűr legfontosabb kellékeit: körömreszelőt (valami igazán különleges is lehet), egy különleges, ám az Anyukád személyiségéhez passzoló körömlakkot, a körömre, körömágyra való krémeket, radírt, illetve különböző pakolásokat. Ha mellé egy kis kártyát is teszel, melyben jelzed, hogy egy anya-lánya nap keretén belül szívesen elkészíted a különleges manikűrjét, biztos még nagyobb lesz a boldogság.:-)

... a kulináris örömöket

Szintén egy kedved szerint díszített üvegre lesz szükség, amibe pillecukor, kakaópor és egyéb cukorkák kerülhetnek. Ha szeretnél, rögzítsd az üveg szájához egy kis üvegcsébe töltött csokiszirupot. Szó szerint édes meglepetés lesz!:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...